Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een zeer intensieve massage waarbij je de doorbloeding stimuleert. De huid wordt gevoed door het bloed dus de huid krijg een boost van zijn eigen voedingstoffen. De huid oogt voller frisser meer glans en gelift De kwaliteit van de huid wordt aanzienlijk verbetert met deze massage. Een hele mooie behandeling om de huid in topvorm te houden.

Direct een afspraak maken

Behandeling en kosten

Deze behandeling is los te boeken voor €39. In kuur 5 weken een keer per week is aan te raden als je de huid snel wilt verbeteren. Daarna eens in de drie weken om het resultaat vast te houden.

Collagenbooster

Een zeer intensieve bindweefselmassage die vooral gericht is op de rimpels en de algehele conditie van de huid te verbeteren.

Deze behandeling is los te boeken €45. In kuur 5 weken eens er week daarna eens in de 3 weken om het resultaat vast te houden.

Tone boostermassage

Een zeer intensieve massage die gericht is op contourverslapping bv bij de kaaklijn. Het is geen bindweefselmassage maar een techniek die zich richt op het spierweefsel. Dit geeft een liftend effect: een sportschool voor de huid.

Geschikt voor:

  • Verslapte huid
  • Onderkin
  • Hangende huid bv hals of wangen

Deze behandeling is los te boeken €45. In kuur 5 weken eens in de week daarna eens in de 3 weken om het resultaat vast te houden.

Wat kun je verwachten van een bindweefselmassage?

Na één behandeling ziet de huid er direct frisser uit, boek je een kuur dan wordt de huid strakker. Houd je de behandeling bij eens per 3 weken dan houd je het resultaat vast. Natuurlijk kun je er een langere  tijd tussen nemen, maar het is net als naar de sportschool gaan hoe meer je gaat des te beter het resultaat. Het is een kwestie van bijhouden.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!