Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Behandelingen Dermalogica

Relaxerend en ontspannend

Een luxe gezichtbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt meestal gecombineerd met een massage. Voor elk type huid en aandoening hebben we een geschikte behandeling. Resultaat: minder zichtbare gevolgen van veroudering.

We bieden de volgende luxe behandelingen van Dermalogica voor je gezicht:

ProSkin 30

Duur: 30 Minuten | Kosten: €49

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

Direct een afspraak maken

ProSkin 30 Expert Active

Duur: 30 Minuten | Kosten: €69

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

Direct een afspraak maken

ProSkin 60

Duur: 60 Minuten | Kosten: € 79

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Meer informatie over deze behandeling.

Direct een afspraak maken

ProSkin 60 Expert Active

Duur: 60 Minuten | Kosten: €129

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder microdermabrasie en LED.

Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

LED therapie:

Blauw licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Deze beide kleuren kunnen zowel in combinatie als apart worden ingezet aangepast aan uw huid.
* dit LED licht is bij alle gezichtsbehandelingen bij te boeken.

Direct een afspraak maken

Facefit

Duur: 10 Minuten | Kosten: €10 of €0*

Een 10-minuten treatment aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur.

De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid!

* Facefit is gratis bij besteding vanaf €99 aan producten

Direct een afspraak maken

Face Mapping® huidanalyse 

Duur: 10 Minuten | Gratis

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken.

Inclusief een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.

Direct een afspraak maken

Digital Detox

Duur: 60 Minuten | Kosten: €89

Computers, mobiele telefoons en andere digitale apparaten maken het leven op veel manieren gemakkelijker, maar constante digitale prikkels kunnen de ogen, nek, handen, armen en zelfs de hersenen overbelasten. Dit kan leiden tot meer stress en slaapgebrek, waardoor de huid er dof kan uitzien en tekenen van voortijdige veroudering geaccentueerd kunnen worden.

Een Digital Detox geeft lichaam en geest een welverdiende pauze van deze digitale overprikkeling en biedt onder andere deze voordelen:

  • minder toxische stress
  • betere huid
  • meer mindfulness
  • betere nachtrust

Het verlagen van stress kan de reactiviteit van de huid verminderen, terwijl een goede nachtrust een positief effect heeft op de huid als gevolg van een betere doorbloeding. De huidxeperts van Dermalogica hebben daarom een treatment speciaal ontwikkeld om klanten een welverdiende break van technologie te geven. De Digital Detox helpt de huid te switchen van “beschermmodus” naar “herstelmodus”, zodat het zich meer kan richten op herstel en vernieuwing. Ook de zintuigen krijgen tijdens de Digital Detox de mogelijkheid om zich uit te schakelen.

Direct een afspraak maken

Missie 

The Moment Your Skin Changed. Forever.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid,

 krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

 Wij werken volgens het unieke dermalogica concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!