Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

LED licht therapie

LED licht wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te verhelpen of voorkomen. Het licht zorgt er voor dat in jouw huid processen worden aangezet waardoor de huidproblemen verminderd worden.

Direct een afspraak maken

 

Resultaat van LED licht 

Blauw licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering

Deze beide kleuren kunnen zowel in combinatie als apart worden ingezet aangepast aan jouw huid.
* dit LED licht is bij alle gezichtsbehandelingen bij te boeken.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Het LED licht wordt in de meeste gevallen ingezet tijdens het masker in de behandeling. Je merkt er niets van. Je ligt heerlijk ontspannen.

Prijs en afspraak maken

  • Prijs van LED licht bij Skin Solutions: varieert €15 tot €30 per behandeling (duurt 15-30 minuten).

Het is aan te raden het licht in combinatie met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of bindweefselmassage.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!