Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Bellabaci Genie ''Circu Flow'' 120 ml

Bellabaci Genie ''Circu Flow'' 120 ml
Meer informatie
Niet op voorraad

€39,00

+
-

Samengesteld om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te stimuleren en te verbeteren. Vermindert stress en de bijbehorende productie van hormonen. Te gebruiken bij het verbeteren van de bloedsomloop, blauwe plekken, kneuzingen, jicht en bij stagnatie van de lymfe.

Beschrijving

Paars is de kleur voor de energie van de geest en het lichaam. Wie problemen ondervindt met bezemrijs, hormonale onevenwichtigheden, slechte lymfedrainage en doorbloeding, vermoeidheid en mentale vermoeidheid zal worden aangetrokken tot deze Genie. De ingrediënten die worden gebruikt voor het formuleren van deze Genie werden gekozen voor hun uitzonderlijke “het leven geven”en zijn eigenschappen om het systeem weer in balans te brengen, kan tevens gebruikt worden in de gebieden van haarverlies die te wijten is aan de schildklier en een slechte bloedsomloop. Deze Genie kan gebruikt worden op het lichaam en het gezicht voor een stralend uiterlijk en tegen wallen en een gezwollen huid.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik in combinatie met de Bellabaci Facial cups of Bellabaci Body Cups!  Onze vacuumcups zijn eenvoudig te gebruiken en zijn van topkwaliteit en gemaakt van onbreekbaar siliconen. Breng eerst de Genie aan, knijp de cup onder rand samen en plaats deze op het behandelingsgebied en laat langzaam los. Masseer dagelijks of om de dag gedurende 8-10 minuten per gebied voor het beste resultaat.

 

Ingredienten:

Gefractioneerde kokosnootolie, Cape Chestnut, St Janskruid, Bay Leaf, Bergamot, Kamille, Rosemarie, Cedarwood, Cipres, Juniper, Limoen en Lime

 

Gerelateerde producten

Bellabaci Facial/Bambino Cups

€37,95

Bellabaci Body Cups

€37,95

Bellabaci Genie ''Cellulite Be Gone'' 120 ml

€39,00