Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Gezichtsbehandeling Dermalogica

De basis voor een mooie en gezonde huid is het goed verzorgen van de huid. Een gezichtsbehandeling van Dermalogica in combinatie met de juiste producten zorgt voor een optimale huidconditie. De gezichtsbehandelingen van Dermalogica hebben hoge werkzame stoffen die jouw huid een boost geven, met als resultaat een stralende en schone huid. Benieuwd naar de gezichtsbehandelingen die Skin Solutions Hoorn aanbiedt? Lees dan verder.

 

Gezichtsbehandelingen Dermalogica voor elke huid

Kies je voor een Dermalogica gezichtsbehandeling dan kies je voor een luxe gezichtsbehandeling van alle gemakken voorzien. De behandeling reinigt tot diep in de poriën en voelt ontspannen aan. En als fijne bijkomstigheid wordt de gezichtsbehandeling meestal ook nog met een massage gecombineerd.

De Dermalogica gezichtsbehandelingen zijn divers en geschikt voor ieder huidtype. Heb je een vette huid, een doffe huid, een droge huid of een verouderende huid? Geen probleem. De gezichtsbehandeling van Dermalogica geeft jouw huid de aandacht dat het verdient en pakt diverse zones aan.

Lees hier meer over de gezichtsbehandelingen.

Gezichtsverzorgingsproducten bij diverse Dermalogica gezichtsbehandelingen

Huidverbetering en een mooie en gezonde huid, daar streeft schoonheidssalon Skin Solutions Hoorn naar. De gezichtsbehandelingen van Dermalogica wil je niet missen. Ontspanning, reiniging en een super resultaat, dat wil toch iedereen? De gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica zijn uitgewerkt door middel van effectieve en hoogwaardige formules en ingrediënten en geven jouw huid de boost die het nodig heeft.

Bij Skin Solutions werken we met merken die streven naar een gezonde huid, voor ieder huidtype. Wij bieden een breed scala aan gezichtsverzorging producten van Dermalogica aan:

  • Dermalogica gezichtsreinigers
  • Dermalogica gezichtsmaskers
  • Dermalogica scrubs
  • Dermalogica crème
  • Dermalogica serums & boosters
  • Dermalogica zonbescherming
  • Dermalogica oogverzorging
  • Dermalogica lipverzorging

Bekijk de producten

 

De gezichtsverzorgingsproducten worden gebruikt tijdens de Dermalogica gezichtsbehandeling. Wil je ook een fijne gezichtsbehandeling?

Ontdek de behandelingen


Ga voor een mooie huid en kies voor een gezichtsbehandeling van Dermalogica

De producten en behandelingen van Dermalogica hebben zich keer op keer bewezen en tilt de huidverzorging naar een hoger niveau. Geniet van een innovatieve en ontspannen gezichtsbehandeling van Dermalogica en wordt flink in de watten gelegd bij schoonheidssalon Skin Solutions in Hoorn.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!