Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Antioxidanten: de bestrijders van vrije radicalen

Elke dag wordt je lichaam aangevallen door oxidatieve stress. Je wordt voortdurend blootgesteld aan de beschadigende effecten van vrije radicalen: van de manier waarop je lichaam zuurstof afbreekt tot omgevingsfactoren, voedsel, water en geneesmiddelen. Je beste verweer is om je huid te normaliseren, te beschermen en te verdedigen met vitamine A en antioxidanten.

Wat zijn vrije radicalen?

Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die de cellen in je lichaam kunnen beschadigen. Ze vormen zich wanneer atomen elektronen krijgen of verliezen. Dit gebeurt wanneer zuurstof in het lichaam opsplitst in enkelvoudige atomen met ongepaarde elektronen. Elektronen willen paren vormen. Daarom zoeken vrije radicalen andere elektronen om een paar mee te vormen. Door dit te doen, veroorzaken ze schade (oxidatieve stress) aan de cellen. Het natuurlijke metabolisme van je lichaam is niet de enige schuldige. Vrije radicalen ontstaan ook door blootstelling aan vervuilende stoffen, roken en geneesmiddelen.

Waarom zijn vrije radicalen zo schadelijk?

Wanneer je jong en gezond bent, kan je lichaam vrije radicalen gemakkelijk aan. Op lange termijn en wanneer je aan meer stressfactoren wordt blootgesteld, kunnen cellen uiteindelijk niet optimaal meer functioneren. In de huid vermindert de collageenproductie. Dat leidt tot tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.

Hoe kan je jouw huid herstellen, beschermen en verdedigen?

Dr Des Fernandes, oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ, was de eerste die zorgde voor een positief en zichtbaar effect van het topische gebruik van vitamine A in hoge doseringen op de huid, gecombineerd met een verscheidenheid aan antioxidanten om vrije radicalen te bestrijden. Om je huid te helpen zich te normaliseren en de DNA-schade te herstellen, raadt Environ aan om vitamine A geleidelijk toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine met het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM™ . Om je huid te beschermen en te verdedigen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, combineren de gamma's van Environ vitamine A met een volledige waaier van krachtige antioxidanten.

Welke rol spelen antioxidanten?

Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen door op een doeltreffende manier hun eigen elektronen af te staan en verhinderen zo dat ze schade kunnen veroorzaken. Bestrijd vrije radicalen en krijg een mooie, gezonde huid. De essentiële huidverzorgingsproducten van Environ combineren vitamine A en krachtige antioxidanten zoals vitamine C, vitamine E, planten en peptiden.

  • Vitamine C is een krachtige antioxidant die schade van vrije radicalen tegenhoudt en het aanzien van verschillende tekenen van veroudering verbetert.
  • Vitamine E is een antioxidant en moisturiser. Het helpt de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te houden.
  • Andere krachtige antioxidanten in de huidverzorgingsproducten van Environ zijn: Luteïne, Lycopeen, Groene Thee, Rooibos en Honingbos. Ze hebben krachtige antioxidantvoordelen en beschermen de huid tegen stressfactoren uit de omgeving zoals blauw licht.
  • Samen helpen deze ingrediënten het aanzien van de huidcellen te revitaliseren, wat zorgt voor een jeugdigere huidteint.

Environ maakt gebruik van Beautiful Science om krachtige, slimme ingrediëntencombinaties te ontwikkelen die specifieke huidproblemen aanpakken. Het Focus Care™ Comfort+ gamma bevat verschillende combinaties van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten die de gevoelige huid meer comfort geven zodat ze er rustiger en gezonder uitziet.

Door Focus Care™ Comfort + Vita-Enriched Antioxidant Gel van Environ aan te brengen, kan je jouw huid helpen te beschermen tegen externe en interne stressfactoren. Deze krachtige gel, verrijkt met vitaminen en een waaier van antioxidanten zoals bètacaroteen (de plantaardige vorm van vitamine A), vitamine C en vitamine E, laat de huid beschermd aanvoelen en er gezonder uitzien.

Focus Care™ Comfort + Vita-Enriched Colostrum Gel van Environ is een serum dat een hoge concentratie van bovien colostrum bevat. Het is ook verrijkt met vitaminen en een waaier van antioxidanten zoals groene thee, vitamine C en vitamine E. Dit immuniteitversterkende serum helpt de huid te beschermen tegen interne en externe stressfactoren zodat de huid zacht, comfortabel en beschermd aanvoelt.