Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Bescherm je huid tegen schadelijk blauw licht

De dag van vandaag zijn we steeds meer afhankelijk van technologie. Dit gaat gepaard met blootstelling aan blauw licht. Van mobiele telefoons en laptops tot tv's en tablets, blauw licht van digitale toestellen versnelt huidveroudering en huidschade.

Wat is blauw licht?

Blauwe lichtstralen zijn een deel van het zichtbare lichtspectrum (niet te verwarren met UVA of UVB-stralen) en we worden er elke dag aan blootgesteld via het zonlicht, lampen en digitale schermen. UVA-stralen kunnen leiden tot vroegtijdige huidschade, veroudering en huidkanker. UVB-stralen veroorzaken zonnebrand omdat ze gewoonlijk de oppervlakkige lagen van de huid verbranden. Recenter onderzoek heeft aangetoond dat zichtbaar licht de huid ook kan beschadigen.

Hoe kan je #JouwSchoonheidBeschermen?

De huid bevat van nature antioxidanten zoals vitamine E. Deze geraken snel beschadigd en uitgeput wanneer de huid wordt blootgesteld aan een grote hoeveelheid vrije radicalen die worden gevormd door UV-licht, zichtbaar blauw licht en andere omgevingsfactoren zoals vervuiling. Door een topische antioxidant met vitamine C en vitamine E aan te brengen, kan je de schadelijke effecten van blauw licht helpen tegen te gaan. Voeding rijk aan antioxidanten kan ook doeltreffend zijn. Voedingsmiddelen zoals vruchten, groenten, vlees, zaden, noten, druiven en sojabonen kunnen de afweer van je huid tegen schade helpen verhogen.

Door elke dag een zonnefilter aan te brengen, kan je jouw huid helpen te beschermen tegen de schadelijke UVA -en UVB stralen. Wanneer je dit combineert met antioxidanten, kan je ook de schadelijke effecten van blauw licht op de huid helpen te verminderen. RAD SPF15 van Environ is een breedspectrum zonnebeschermingscrème met zonnefilters en reflectoren die een zonnebeschermingsfactor van 15 biedt. Dit zonneproduct bevat ook de essentiële antioxidanten die nodig zijn voor een verhoogde bescherming tegen stressfactoren uit de omgeving.

Focus Care™ Comfort+ Vita-Enriched Antioxidant Gel van Environ werkt als een antivervuilingssysteem dat de huid helpt te beschermen tegen externe stressfactoren. Het is verrijkt met vitaminen en een waaier van krachtige antioxidanten zoals Bèta- Caroteen, vitamine C en E. Breng het aan vóór je moisturiser met vitamine A zodat je huid beschermd aanvoelt en er gezonder uitziet. Focus Care™ Comfort Antioxidant Gel van Environ kan worden ingevoerd in elke fase van het Vitamin STEP-UP SYSTEM™.