Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Laat je huid stralen met microdermabrasie 

Je huid houd je soms een pijnlijke spiegel voor. Niet alleen word je geconfronteerd met het feit dat je een dagje ouder wordt, ook je leefstijlkeuzes zijn zichtbaar. Een slechte nachtrust, zonnen, stress en een ongebalanceerd eetpatroon laten allemaal hun sporen achter op je huid. Vermenigvuldigen de droogtelijntjes, kraaienpootjes en pigmentvlekken zich met de dag? Wacht dan niet langer om actie te ondernemen en reset je huid met microdermabrasie.

Jong en vitaal

De huid is het grootste orgaan en valt ook het meeste op. Hoe jij gezien wordt, hangt dus voor een groot deel af van de uitstraling van je huid. Als je je vanbinnen jonger voelt dan dat je eruitziet, kan dat erg vervelend zijn. Je bent immers nog hartstikke jong en vitaal, al vertelt je huid een ander verhaal. Wanneer je dagelijks in de spiegel begroet wordt door een doffe en vermoeide huid, zakt het zelfvertrouwen je misschien in de schoenen. Toch is dit nergens voor nodig. Skin Solutions heeft namelijk de ultieme oplossing.

 

Stofzuiger

Je huid is net een stofzuiger: het neemt alle stoffen om je heen op. Wat je op je huid smeert, maar ook schadelijke stoffen uit de omgeving waaraan je blootgesteld wordt. Weliswaar heeft de huid een barrièrefunctie die de huid hiertegen beschermt en de doorlaatbaarheid van de huid reguleert, maar deze kan op den duur verstopt raken. Chemische stoffen, straling en vuile luchtdeeltjes blijven zich ophopen in de huid, met allerlei onzuiverheden tot gevolg. Je krijgt dan sneller last van acne, grove poriën, een droge huid en rimpels. Bovendien zorgt de bovenste laag huidcellen ervoor dat je een doffe en grauwe uitstraling hebt. Dit valt allemaal te verhelpen met microdermabrasie.

 

Intensieve peeling

Microdermabrasie is vergelijkbaar met een peeling, maar dan intensiever. Tijdens de behandeling worden dode huidcellen met microkristallen van aluminimiumoxide verwijderd. Dit gebeurt met een speciaal apparaatje, wat een nauwkeurig en gecontroleerd resultaat geeft. Zo neemt de huid werkstoffen beter op en worden onderliggende huidlagen gestimuleerd, met een betere doorbloeding en collageenaanmaak tot gevolg.

 

Veilig en pijnloos

Het voordeel van microdermabrasie is dat het een ontspannende en geheel pijnloze behandeling is. Er komen geen chemische middelen aan te pas, waardoor de kans op allergische huidreacties klein is. Bovendien hoef je niet lang te wachten op resultaat. Je verlaat de salon altijd met een frisse uitstraling, zonder dat je huid er knalrood uitziet!


Verrassende resultaten

Of je nu last hebt van fijne rimpels, oppervlakkige pigmentvlekken, acnelittekens, rokerslijntjes of zonneschade: een behandeling met microdermabrasie geeft al na één keer verrassende resultaten. Het is dan ook een ideale oppepper voor je huid. Voor een blijvend effect wordt echter aangeraden om microdermabrasie in kuurverband te ondergaan. Na vijf behandelingen bereik je het allerbeste resultaat.


Nazorg

Na de behandeling kun je profiteren van de verbeterde opname van je huid, door extra goed voor je huid te zorgen. Gebruik daarom producten met een hoge percentage werkstoffen en milde percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en huidverbetering te stimuleren. Omdat je huid kwetsbaar kan zijn na het leegruimen van de bovenste huidlaag, is het verstandig om voorzichtig te zijn met zonlicht. Zorg daarom voor een goede zonbescherming als je naar buiten gaat, zoals een dagcrème met SPF.


Frisse uitstraling

Wil jij ook weer op de resetknop drukken en afrekenen met oneffenheden? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden van microdermabrasie voor jouw huid. Bij Skin Solutions adviseren we je graag over de beste behandeling zodat jij weer gaat stralen, vanbinnen én van buiten! 

 

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!