Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Drie tips om maskné te voorkomen

Maskers zijn ondertussen een gegeven, maar maskné hoeft dat niet te zijn. Hier zijn de top 3 tips van Environ over hoe je de effecten van maskné het best kan behandelen, zoals aanbevolen door Dr Des Fernandes (Oprichter van Environ en Wetenschappelijk Directeur).

✔️TIP 1: Houd de huid gehydrateerd met vitamine A.​Environ raadt Skin EssentiA® AVST Moisturiser aan. Een lage dosis vitamine A helpt de voordelen van Natural Moisturising Factors van de huid te versterken en houdt het immuunsysteem alert.

✔️TIP 2: Verhoog de immuniteit van de huid.​Environ raadt Focus Care Comfort+® Colostrum Gel & Antioxidant Gel aan. Krachtige antioxidanten helpen de voordelen van de immuniteit van de huid te versterken en verzachten het aanzien van een gevoelige huid.

✔️TIP 3: Het verschijnen van acne-opstoten opheffen. Environ raadt Focus Care Clarity+ Sebu-Wash Gel Cleanser, Sebu-ACE Oil, Sebu-Lac Lotion & Sebu-Clear Masque aan. Helpt het zuiveren en reguleren ten aanzien van acne-opstoten met AHA’s, BHA’s en vitamine A.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!