Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Nieuw bij Skin Solutions; bevries vet met cryolipolyse!

Ben jij het ook zat dat je niet van de laatste vetjes af komt ook al sport jij veel en eet jij gezond? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Vanaf 10 augustus kun je bij ons terecht voor een cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard Duo!

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van jouw lichaam en jouw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 8-10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten doen worden. Tijdens de behandeling met de cryolipolyse kun je rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op jouw telefoon. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kun je gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De voordelen van de Cryolipolyse behandeling:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
  • De behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
  • Afslanken waar je maar wilt;
  • Het is effectief!

Meer informatie over deze behandeling? Vraag er naar bij ons in de salon, bel ons of stuur een mail! Wij helpen en adviseren jou graag!

 

Contact