Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Over Skin Solutions

Skin Solutions is een schoonheidssalon in Hoorn.

Wij helpen onze klanten hun huid jong, gezond en mooi te houden.

Dankzij onze behandelingen en ons specialisme krijg jij (weer) een stralende huid!
Onze ultieme gepersonaliseerde behandelingen worden uitgevoerd door skin experts. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd!

Bij ons vind je alle behandelingen die je nodig hebt. Niet alleen tegen algemene ouderdomsverschijnselen, maar ook tegen specifieke huidaandoeningen als acnelittekens en wanneer je een rokershuid hebt.

Wil je graag een behandeling van Skin Solutions cadeau geven? Kies dan voor een cadeaubon. Je vindt hier meer informatie over onze cadeaubon.

Direct een afspraak maken

 

Onze populairste behandelingen

Een compleet overzicht van onze behandelingen vind je op onze prijslijst.

Wil je weten welke behandeling het beste bij je past? Bekijk dan onze film.

Jouw doelgerichte behandelplan

De Skin Solutions willen wij onze klanten de beste behandelingen voor hun specifieke situatie bieden. Om onze klachten het beste advies te kunnen geven voeren wij een huidanalyse uit. Met een innovatief huidanalyseapparaat krijgen wij snel inzicht in jouw huidconditie. 

In slechts 10 seconden maakt dit apparaat 6 foto’s van jouw huid:

  • van de huid (zoals jij jezelf in de spiegel ziet)
  • van jouw huidroodheid
  • van jouw pigmentverdeling
  • van jouw huidrelief (lijnen, poriën en rimpels)
  • van jouw diepere huidlagen
  • om jouw huidtype te bepalen

Deze nauwkeurige huidanalyse stelt ons nóg beter in staat om de best mogelijke adviezen geven. Samen met jou kunnen wij dan een doelgericht behandelplan opstellen, zodat jouw huid nu en later steeds in optimale conditie blijft.

Ons team

Wij werken met een enthousiast, goed opgeleid team, onder leiding van Tina Buys, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Skin Solutions.

Tina over haar vak:

“Ik doe niets liever dan klanten blij maken door goede huidverzorging. Dat kan een verzorgend masker zijn, of een ontspannende massage. Maar het mooiste vind ik ervoor zorgen dat mensen met huidaandoeningen weer een mooie, gladde huid krijgen.

Laatst kwam hier een meisje met heftige acne. En daar zat ze ontzettend mee. Na onze behandelingen zag haar huid – en dus zij ook – er weer prachtig uit. Geweldig om te zien hoe blij ze met het resultaat was.

De huid fascineert me. Ik blijf dan ook doorleren: ik wil alles weten van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste behandelingen. Zodat mijn klanten daarvan profiteren.”

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!