Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

PRX peeling

De PRX-T33 Peeling is meer dan een alleen een peeling!

Voor iedereen die meer wil dan een peeling, maar geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan, is de PRX-T33 Peeling de oplossing. Deze skin booster geeft de huid een frisse oppepper en al na één behandeling zul je merken dat je huid gladder en steviger aanvoelt.

 

Maak direct een afspraak

Wat is PRX-T33 Peeling?

Dit is een nieuwe behandelmethode die gericht is op het verbeteren van de huidstructuur en huidconditie. De werkzame componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door deze unieke samenstelling kan deze peeling de huid op verschillende huidlagen verbeteren. De booster stimuleert de huidvernieuwing en vertraagt daardoor het verouderingsproces. De huid zal verstrakken en rimpels of lijntjes zullen zichtbaar verdwijnen. Het resultaat is een herstelde teint en elasticiteit van de huid. Maar de peeling is ook in te zetten bij een jonge huid, omdat de booster onzuiverheden en mee-eters doelgericht aan kan pakken.

 

Hoe werkt de peeling?

Tijdens de behandeling wordt het PRX-T33 serum aangebracht op de huid. Zodra de eerste laag is ingetrokken, wordt er een nieuwe laag aangebracht. Hoeveel lagen er uiteindelijk nodig zijn, is afhankelijk van je huid. Je kunt tijdens de behandeling een prikkelende sensatie verwachten. Na de behandeling wordt de huid gereinigd en zie je direct dat de huid frisser, stralender en jonger oog. De dag na de behandeling kan de huid ietwat rood zijn, maar dit zal binnen een dag weer wegtrekken. Ook kan er lichte vervelling optreden, maar geen zorgen, dit is een teken dat de huid zich aan het vernieuwen is.

Verschillende huidtypes

Omdat elke huid anders is, kan een peeling het beste volledig gepersonaliseerd worden. Maar bij de PXR-T33 Peeling is dit niet nodig. Deze peeling is namelijk geschikt voor elk huidtype. Zowel de jonge, gevoelige, slappe, of verouderde huid kan met de PRX-T33 skin booster behandeld worden. Maar ook littekens worden met de de behandeling aangepakt. Het resultaat zal bovendien ook voor iedereen hetzelfde zijn: een gladde, volle en stevige huid. Dit maakt de PRX-T33 Peeling ideaal voor elk huidprobleem!

Optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat raden we aan om de PRX-T33 Peeling te combineren met een Dermapen behandeling. Met de Dermapen maken we microscopische gaatjes in de huid. Hierdoor wordt het herstelproces van de huid geactiveerd. Deze zal zich vernieuwen en meer collageen aanmaken. Wat deze behandeling zo goed te combineren maakt met de PRX-T33 Peeling, is het feit dat de Dermapen de huid meer vatbaar maakt voor het opnemen van verzorgende huidproducten. De peeling wordt daardoor veel beter in de huid opgenomen, waardoor het resultaat nog beter zal zijn. 

 

Maak direct een afspraak