Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Schoonheidsbehandeling voor een man

Schoonheidsbehandelingen alleen voor vrouwen? Zeker niet! Steeds meer mannen gaan voor een schoonheidsbehandeling. En dit is ook zeker niet onnodig. Een mannenhuid is dikker en mannen hebben vaak grotere en meerdere poriƫn dan vrouwen. Daarbij ervaren veel mannen huidirritatie na het scheren wat de huid niet ten goede komt. Net als bij een vrouwenhuid verliest een mannenhuid elasticiteit en soepelheid. Skin Solutions Hoorn biedt een speciaal aanbod aan schoonheidsbehandelingen voor de man: Men Care.

Schoonheidsbehandeling voor de man

Een aanbod geheel gericht op de mannenhuid. Van schoonheidsbehandelingen, tot massages en waxen. Skin Solutions geeft jouw huid wat het nodig heeft. Heb je een gevoelige huid en wil je weten welke behandeling het beste bij jouw huid past? Onze specialisten maken graag een afspraak voor een intake, gevolgd met een advies op maat.

Direct een afspraak maken

Hieronder een overzicht van het aanbod aan schoonheidsbehandelingen dat Skin Solutions Hoorn aanbiedt voor de man:

  • Ontspannende schoonheidsbehandeling: Digital Detox
  • Pro Bright Expert Active
  • ProSkin 60
  • Waxen
  • Laserbehandeling

Ontspannende schoonheidsbehandeling: Digital Detox

Ervaar je veel druk, stress en slaap je weinig? En ben je wel toe aan ontspanning? Verschillende digitale prikkels zorgen er tegenwoordig voor dat iedereen altijd aan staat. Met de ontspannende schoonheidsbehandeling Digital Detox voor de man herstellen jouw lichaam en hersenen zich. Geniet van de schoonheidsbehandeling en plan jouw zen-moment in.

Meer info


Pro Bright Expert Active

In 30 minuten een heldere huid. Deze behandeling wordt uitgevoerd in drie verschillende stappen: het aanbrengen van een peeling, een serum en een masker. Daarbij wordt de schoonheidsbehandeling in een kuur van drie verschillende behandelingen aangeboden met een tussenpauze van 12-14 dagen.

Meer info


ProSkin 60

De ProSkin 60 behandeling is een 60 minuten durende schoonheidsbehandeling met als doel het verbeteren van jouw huid. De behandeling is volledig op maat gemaakt. Jouw wensen en huidbehoeften staan tijdens deze schoonheidsbehandeling centraal.

Meer info


Waxen

Bij Skin Solutions is het mogelijk om jouw rug, borstkas of neusharen te laten harsen. De waxmethode voeren wij zo snel en pijnloos mogelijk uit. Wil je meer over deze behandeling weten? Neem gerust contact met ons op.


Laserbehandeling

Heb je last van ongewenste haargroei op de rug? Onze laserbehandeling zorgt voor het verminderen van haargroei tot wel 90%!

Schoonheidsbehandelingen voor de man bij Skin Solutions

Ben je benieuwd naar de schoonheidsbehandelingen bij Skin Solutions en wil je meer hierover weten? Het is altijd mogelijk om een vraag te stellen. Onze specialisten staan jou graag te woord.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!