Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Shield Cream SPF30

Shield Cream SPF30
Meer informatie
Niet op voorraad

€39,00

+
-

Benieuwd welke Prescription producten voor jouw huid geschikt zijn? Doe hier de beauty quiz en boek een intake om de uitslag te bespreken!

SHIELD CREAM

Wil je je huid maximaal beschermen. En wil je graag een mooie egale huidtextuur? Dan is de shield cream spf30 wat 

je nodig hebt.

De formule van de shield cream is verrijkt met huid-verzorgende ingrediënten, egaliserende extracten, een beschermende spf en een one-fits-all-tint. Resultaat? Een prachtige egale huid die optimaal beschermd is.

De shield cream komt in een handige to-go-tube, zodat je ‘m makkelijk kunt meenemen!

En is geschikt voor alle huidtypes.

hoe gebruik je deze cream?

We adviseren om de shield cream iedere ochtend aan te brengen na reiniging. Is het een hele zonnige dag? En ga je je dag in de zon doorbrengen? Dan adviseren we de shield cream iedere 3 uur aan te brengen. Daarom komt ie in een super handige to-go-tube.

wat doet deze cream allemaal?

  • Beschermt de huid tegen UV-straling
    • Versterkt de huidbarrière
    • Antioxidant
    • Verzacht en kalmeert
    • En geeft een prachtige gloed en huidtint!

wat mag je verwachten van deze cream?

De shield cream beschermt je huid tegen uv-straling (we adviseren om de cream elke 3 uur aan te brengen….vandaar deze handige to-go-tube) en geeft je huid een prachtige gloed en tint. Echt, je gaat zien dat je huid er prachtig uit ziet!

over onze vegan vehicle cleanser en vegan vehicle cream

Onze vegan vehicle cleanser en vegan vehicle cream zijn 100% plantaardig en zo geformuleerd dat ze voor ieder huidtype geschikt zijn. Ze zijn de perfecte dragers om te zorgen dat deze active zijn werk kan doen. Het ingrediënt Edelweiss maakt van deze vegan vehicles ook nog eens een krachtige anti-oxidant!