Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Voordelen van een bindweefselmassage

De huid zo gezond en vitaal mogelijk houden, dat wil toch iedereen? Tegenwoordig wordt er meer aandacht besteed aan de huid en zien we graag snel resultaat van gezichtsbehandelingen. De bindweefselmassage voldoet aan deze wensen waardoor het een van de meest populaire behandelingen is. Wij vertellen jou meer over de bindweefselmassage en de voordelen ervan.

De bindweefselmassage

Veel mensen denken dat een bindweefselmassage gelijk staat aan een ontspanningsmassage, maar niets is minder waar. De ontspanningsmassage focust zich op een fijne ontspanning en een bindweefselmassage focust zich op versteviging en verjonging van de huid. Een bindweefselmassage is een meer intensievere massage waarbij spierverklevingen verminderen en afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierbij wordt de doorbloeding verbeterd. Er wordt gewerkt op het onderhuidse bindweefsel middels stevige massagetechnieken, waarbij het liftende resultaat al zichtbaar wordt na een behandeling.

 

Voordelen van een bindweefselmassage

Er zijn diverse voordelen die een bindweefselmassage teweegbrengt:

  • Een betere afvoer voor afvalstoffen;
  • Verbeteren van de huidstructuur en de elasticiteit;
  • Verminderen van rimpels en fijne lijntjes;
  • Verbeteren van het vochtgehalte in de huid;
  • Verminderen van spanning op de huid.

De intensieve bindweefselmassage: collagenbooster

De bindweefselmassage Collagenbooster is een intensieve techniek die zich voornamelijk richt op de rimpels en het verbeteren van de huidconditie.

De intensieve massage: Tone Booster Massage

De Tone Booster Massage is geen bindweefselmassage, maar is speciaal gericht op het spierweefsel en coutourverbetering. Het stimuleert de doorbloeding en heeft een liftend effect. De intensieve massage is geschikt voor zowel de verslapte huid, de hangende huid (hals, wangen) en voor de onderin.

Klik hier voor een compleet overzicht van de gezichtsbehandelingen bij Skin Solution Hoorn.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!