Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

Categorie
Vegan
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

Gezichtreinigers

Active Clay Cleanser

€42,00

Breakout Clearing Foaming Wash

€22,00

Breakout Clearing Foaming Wash XL

€31,00

Cleansing Gel

€47,00

Cleansing Lotion 200 ml

€54,00

Clearing Skin Wash 500ml

€65,00

Intensive Moisture Cleanser 150ml

€42,00

Intensive Moisture Cleanser 295ml

€65,00

Magic Mitt®

€17,00

Precleanse

€49,00

Precleanse

€15,00

Precleanse Balm

€15,00

Precleanse Balm

€49,00

Sebu-Wash 150 ml

€34,00

Skin Resurfacing Cleanser 150ml

€49,00

Gezichtsreinigers

Hoe gezond is jouw huid? Met een goede gezichtsreiniging zorg je ervoor dat jouw huid een gezonde start maakt en goed gevoed is. De gezichtsreinigers van Dermalogica zorgen voor een effectieve dubbele reiniging en is goed gehydrateerd.

Gezichtsreinigers voor iedere huidtype

Hoe zorg je voor een gezonde huid? De gezichtsreinigers van Dermalogica zijn speciaal ontworpen voor de droge huid, normale huid, gevoelige huid, onzuivere huid, verouderende huid, kortom voor ieder huidtype zijn er producten die aansluiten op jouw huidtype. Ontdek een frisse, ultra schone en gehydrateerde huid zodra de producten jouw huid aanraken.

De eerste stap in het verzorgingsproces is de gezichtsreiniger Precleanse op oliebasis. Daarna volgt de gezichtsreiniger Skin Resurfacing Cleanser die ervoor zorgt dat het vuil op jouw huid direct verwijderd wordt. Met krachtige ingrediënten en innovatieve formules weet je zeker dat jouw huid krijgt wat het nodig heeft voor een gezonde uitstraling. Diverse gezichtsreinigers en reinigende crèmes voor ieder huidtype kun je vinden in de webshop van Skin Solutions.

Wil jij meer weten over hoe jouw huid het beste aangepakt kan worden? De huidexperts van Skin Solutions helpen jou hier graag bij. Benieuwd naar jouw huidtype? Maak een afspraak voor de nieuwe SQINNO OBSERV 520 huidanalyse waarbij onze specialisten inzicht krijgen in jouw huidtype. Zij geven jou advies welke producten het beste bij jouw huid passen en de producten zorgen ervoor dat jouw huid straalt en blijft stralen.

Gezichtsreinigers in de webshop van Skin Solutions

Een stralende, verzorgde en mooie huid, dat is waar Skin Solutions naar streeft. Een gezonde huid voor iedereen. Ieder product is met aandacht en zorg ontworpen en bevatten stuk voor stuk hoogwaardige ingrediënten en technologieën die een positief effect hebben op de huid. De informatie komt uit kwalitatief onderzoek en is wetenschappelijk bewezen. Daarbij zijn de producten 100% parfumvrij, alcoholvrij (vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol), dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Benieuwd naar de producten die Skin Solutions naast de gezichtsreinigers aanbiedt? Klik dan hier. Meer weten over de diverse producten of heb je een andere vraag? Onze specialisten helpen jou graag. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website, telefonisch of per mail.