Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

Categorie
Zwangerschapsproof
Huidtype
Productlijn

Lichaamsverzorging

Bellabaci Body Cups

€37,95

Bellabaci BOX Cellulite Be Gone

€75,00

Bellabaci BOX Skin Get A Life

€75,00

Bellabaci Facial/Bambino Cups

€37,95

Bellabaci Genie ''Cellulite Be Gone'' 120 ml

€39,00

Bellabaci Genie ''Skin Get A Life'' 120 ml

€39,00

Body Hydrating Cream 295ml

€37,00

Body Oil 100 ml

€50,90

Body Oil Forte 100 ml

€59,00

Conditioning Body Wash 295ml

€35,00

Derma-Lac Lotion 200 ml

€50,90

HandDrink® Hand Cream SPF 15

€29,00

Phyto Replenish Body Oil 125ml

€57,00

Thermafoliant Body Scrub 177ml

€48,00

Lichaamsverzorging

Zit fijner in je vel door een regelmatige verzorging van jouw gezicht en lichaam. Een dagelijkse verzorging van de huid gaat niet alleen over het gezicht, maar ook over een volledige verzorging van het lichaam. De lichaamsverzorgingsproducten in de webshop van Skin Solutions voeden jouw huid zo optimaal mogelijk waardoor je lekkerder in je vel zit.

Lichaamsverzorging voor jouw huid

Toe aan goede lichaamsverzorging in je dagelijkse routine? Door het gebruik van goede lichaamsverzorgingsproducten bescherm je je lichaam tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan luchtvervuiling, uv-straling, de luchtvochtigheid. De producten van Dermalogica zijn speciaal voor het lichaam ontworpen en geschikt voor de droge huid, gevoelige huid, vette huid, verouderende huid, onzuivere huid en meer. Elk product is voorzien van natuurlijke ingrediënten.

Vind jij het lastig om een keuze te maken welke producten jouw huid nodig heeft? Onze huidexperts helpen je hier graag bij. Onze nieuwe SQINNO OBSERV 520 huidanalyse geeft jou inzicht in jouw huidtype. Door middel van het resultaat geven onze specialisten jou het beste advies die jouw huid nodig heeft. Maak hier een afspraak.

Lichaamsverzorgingsproducten webshop Skin Solutions

De verzorgingsproducten voor het lichaam in onze webshop zorgen voor een gezonde en mooie huid. De producten zijn voorzien van perfecte ingrediënten en zijn 100% alcoholvrij, parfumvrij, dierproefvrij en bevatten geen synthetische kleur- en geurstoffen. Voel je fijner dankzij de verzorgingsproducten!

Ben je benieuwd naar welke producten er naast de lichaamsverzorgingsproducten te vinden zijn in de webshop? Klik dan hier. Meer weten over de diverse producten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag.