Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Zwangerschapsproof
Huidtype
Productlijn

Oogverzorging

Age Reversal Eye Complex 15ml

€79,00

biolumin-c eye serum 15ml

€76,00

Eye Gel

€37,00

Eye Gel 10 ml

€63,00

Intensive Eye Repair 15ml

€65,00

MultiVitamin Power Firm 15ml

€69,00

Stress Positive Eye Lift 25ml

€75,00

Total Eye Care 15ml

€58,00

Oogverzorging

Is oogverzorging naast de verzorging van het gezicht van belang? De huid rondom de ogen is dunner dan op het gezicht zelf en bevat minder talgklieren. Het gevolg is dat er snel een tekort aan vocht is. Ouderdom speelt hier sneller op en het kan voorkomen dat de huid rondom de ogen minder elasticiteit hebben, waardoor donkere kringen, wallen of rimpels opspelen. Daarom is oogverzorging zeker belangrijk.

Oogcrème voor iedere huid

De oogverzorging producten van Dermalogica bevat actieve ingrediënten die de huid rondom de ogen goed verzorgen. Door de dunne huid is het juist van groot belang om hier met zorgvuldigheid mee om te gaan. Vooral de verzorging van de oogcontouren. De oogverzorging producten zijn te vinden in de webshop van Skin Solutions en zijn geschikt voor de droge huid, normale huid, gevoelige huid, onzuivere huid en de voortijdige verouderde huid. Kortom voor iedere huidtype is er een geschikt product te vinden. Klik hier voor diverse producten in de webshop.

Heb je geen idee welke huidtype jij hebt en wil je hier meer van weten? De huidexperts van Skin Solutions helpen jou hier graag bij. Maak een afspraak voor de nieuwe SQINNO OBSERV 520 huidanalyse waarbij onze specialisten inzicht krijgen in jouw huidtype. Het advies die jij krijgt kun je gebruiken om de beste producten voor jouw huid aan te schaffen.

Oogverzorging webshop Skin Solutions

De specialisten van Skin Solutions streven naar een gezonde en verzorgde huid voor iedereen. De diverse producten van Dermalogica zijn te verkrijgen in de webshop van Skin Solutions en beschermen de tere huid rondom de ogen tegen invloeden van buitenaf, overdag en ’s nachts. De producten zijn stuk voor stuk met zorg ontworpen en voeden, verhelderen en hydrateren elke huid. Daarbij worden donkere kringen en droogtelijnen geminimaliseerd. De producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij (vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol), dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Heb je vragen over de producten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je graag.