Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

Categorie
Zwangerschapsproof
Huidtype
Productlijn

Scrubs (excolfianten) & peelings

Alpha Hydroxy Night Cream 50 ml

€55,00

Clear Start FlashFoliant

€27,00

Daily Microfoliant

€16,00

Daily Microfoliant 74g

€66,00

Daily Microfoliant Refill 74g

€57,00

Daily Resurfacer 35pk

€81,00

Daily Superfoliant 13 gram

€21,00

Hydro Masque Exfoliant 50ml

€66,00

MultiVitamin Thermafoliant 75ml

€65,00

Rapid Reveal Peel 10*3ml

€89,00

Scrubs en peelings

Op zoek naar een product die jouw huid laat stralen en zacht laat aanvoelen? Kies dan voor een scrub of peeling, ook wel exfolianten genoemd. De producten zorgen voor een stralende, egale en gladde huid. De scrubs en peelings verminderen fijne lijntjes en pigmentvlekken en verbeteren de elasticiteit van de huid. De scrubs en peelings (exfolianten) in het assortiment in de webshop van Skin Solutions variëren van zacht tot intens, waardoor er altijd een product is die passend is bij jouw huid.

Exfolianten voor iedere huidtype

Geen scrub of peeling in huis? Exfoliëren wordt voor bijna alle huidcondities aangeraden, en heeft voornamelijk voordelige effecten wanneer je last hebt van mee-eters, puistjes, vorming van pigmentvlekken en dehydratie. In de webshop zijn diverse soorten scrubs en peelings voor iedere huidtype te vinden (gevoelige huid, vette huid, onzuivere huid, droge huid en meer). Je bent verzekerd dat jouw huid krijgt wat het nodig heeft om gezond te blijven met de innovatieve formules en krachtige ingrediënten die in de producten zijn verwerkt.

Wil jij weten wat de specialisten voor jou kunnen betekenen op het gebied van het reinigen van jouw huid? Daar helpen ze jou graag bij. Ook kun je een afspraak maken voor de nieuwe SQINNO OBSERV 520 huidanalyse. Onze huidexperts krijgen op deze manier inzicht in jouw huidtype en adviseren jou welk product het beste is voor jouw huid.

Scrubs en peelings in webshop Skin Solutions

De specialisten van Skin Solutions streven naar een verzorgde, stralende en mooie huid voor iedereen. De scrubs en peelings bevatten hoogwaardige ingrediënten en technologieën, komen voort uit kwalitatief onderzoek en hebben een positief effect op de huid. De producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij (vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol), dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Benieuwd naar welke producten Skin Solutions naast de scrubs en peelings aanbiedt? Klik dan hier voor de webshop. Heb je een andere vraag? Onze specialisten helpen jou graag. Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier op de website in.