Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Zwangerschapsproof
Huidtype
Productlijn

Startersets

AGE Defense Kit

€59,00

Body Glow to Go

€26,00

Clear + Brighten Kit

€49,00

Clearly Matte Kit

€32,00

Cosmetic Roll-Cit

€78,00

Defend & Transform

€32,00

Discover Healthy Skin Kit

€42,00

Intensive Moisture Trio

€41,00

Maskné mondkapje

€19,95

Sensitive Skin Rescue Kit

€42,00
Sale

Your Brightest Glow Yet

€119,00€95,80

Startersets

De startersets van Dermalogica in de webshop van Skin Solutions zijn met zorg en aandacht samengesteld met als doel het kennis maken met de producten.

Startersets voor iedere huidtype

Heb je plannen gemaakt om op reis te gaan? De startersets zijn voorzien van diverse producten die in een klein formaat worden aangeboden. Ideaal om mee te nemen op reis! Alle startersets zijn voorzien van producten voor iedere huidtype en conditie, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Probeer de producten een tijdsperiode uit en ervaar hoe bijzonder de producten zijn voor de huid.

Wil je graag meer weten over jouw eigen huidtype? Onze specialisten kunnen door middel van onze nieuwe huidanalyse apparaat onderzoek doen naar jouw huidtype. Zij geven advies over welk product het beste is voor jouw huid. Maak hier een afspraak.

Startersets in de webshop van Skin Solutions

Het laten stralen en verzorgen van de huid is een groot streven van Skin Solutions. De producten in de webshop zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Heb je vragen over de diverse producten? Onze specialisten beantwoorden jouw vragen graag en geven het juiste advies voor jouw huid. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op de website.