Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

Categorie
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

Toners

Antioxidant HydraMist 150ml

€49,00

Anti-Pollution Spritz

€39,00

Biolumin-C Serum 30ml

€95,00

Biolumin-C Serum 59ml

€149,00

Botanical Infused Moisturising Toner

€45,50

Clear Start Breakout Cl Booster

€23,00

Concentrated Alpha Hydroxy Toner 200 ml

€54,50

Mela-Prep Lotion 60 ml

€35,00

Micro-Pore Mist

€23,00

Multi-Active Toner 250ml

€42,00

Phyto Replenish Oil 30ml

€79,00

Redness Relief Essence

€23,00

Sebu-Tone Clarifier 100 ml

€30,00

Skin Hydrating Booster 30ml

€69,00

UltraCalming Mist 177ml

€42,00

Toners

Benieuwd wat een toner of gezichtsspray voor jouw huid kan betekenen? Verfris, hydrateer en verzorg jouw huid dagelijks en zeg vaarwel tegen oneffenheden. Sta elke dag op met een fris gevoel en geef jouw huid de verzorging die het nodig heeft. De toners van Dermalogica zijn te vinden in de webshop van Skin Solutions en reinigen en herstellen jouw huid.

Toners geschikt voor iedere huid

Verbeter de zuurgraad van jouw huid met de fijne toners die Skin Solutions in de webshop aanbiedt. Je huid herstelt, verfrist en zorgt voor een geneutraliseerde pH-waarde bij het gebruik van toners in jouw dagelijkse verzorging. Spray de tonic op een wattenstaafje nadat je jouw gezicht hebt gereinigd en breng het aan op jouw huid. Heb je last van een vette of gevoelige huid? Geen probleem. De hydraterende gezichtstoners zijn speciaal ontwikkeld voor de droge huid, vette huid, gevoelige huid, onzuivere huid, verouderende huid, kortom voor ieder huidtype zijn de toners geschikt.

Vind je het lastig om de beste aanpak voor jouw huid samen te stellen? Geen probleem. De huidexperts van Skin Solutions hebben de nodige kennis en ervaring en helpen jou de beste versie van jezelf te worden door middel van een goede verzorging van de huid. Daarbij kunnen zij door middel van de SQINNO OBSERV 520 huidanalyse inzichtelijk maken wat jouw huidtype is. Op basis van de resultaten geven zij jou het beste advies over de producten die voor jouw huid toepasselijk zijn. Benieuwd naar de analyse? Maak hier een afspraak.

Webshop Skin Solutions: kies voor toners

Een onmisbaar product in je dagelijkse gezichtsroutine. De toner draagt bij aan het tegengaan van gezichtsveroudering en heeft diverse voordelen die jouw huid laat stralen. Dat is wat Skin Solutions belangrijk vindt. Een stralende en verzorgende huid voor iedereen. De toners zijn met volledige aandacht en de juiste zorg samengesteld om de vochtbalans in evenwicht te brengen en vuil te verwijderen. De hoogwaardige ingrediënten en formules zorgen ervoor dat de toners een positief effect hebben op de gesteldheid van jouw huid. Daarbij zijn de producten vrij van parfum, alchohol en dierproefvrij en bevatten ook geen synthetische geur- en kleurstoffen.

De beste producten om jouw huid te laten stralen van geluk, dat zijn de producten in de webshop van Skin Solutions. Wil je meer weten over de toners of andere producten? De specialisten van Skin Solutions adviseren jou graag. Neem voor meer informatie telefonisch of per mail contact met ons op, of vul het contactformulier op de website in.