Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

UV-bescherming

Alpha Day Lotion SPF 15 100 ml

€59,50

Dream Tint® Tinted Moisturizer

€43,00

Dynamic Skin Recovery SPF 50

€24,00

Glow Time® BB Cream

€50,00

HandDrink® Hand Cream SPF 15

€29,00

Invisible Physical Defense SPF30

€49,00

LipDrink® Lip Balm

€17,50

Oil Free Matte SPF30

€59,00

Powder-Me SPF® Dry Sunscreen

€49,90

Prisma Protect SPF30 50ml

€69,00

Protection 50 Sport SPF50

€39,00

Pure Light SPF50

€75,00

PurePressed® Base

€49,50

RAD 100 ml

€33,50

RAD Shield 125 ml

€44,00

UV-bescherming

Bescherm jij jouw huid goed tegen Uv-straling? De eerste zonnestralen zorgen ervoor dat mensen graag naar buiten gaan om te zonnebaden en te genieten van de overheerlijke warme zon. Pas hiermee goed op dat je je huid niet te veel blootstelt. Met name het gezicht heeft een dunne huid waardoor schade snel is opgelopen. De UV-beschermingsproducten van Dermalogica in de webshop van Skin Solutions zorgen ervoor dat jouw huid is beschermd tegen de Uv-straling.

Zonbescherming voor elk huidtype

Hoe zorg je ervoor dat jouw huid beschermd is tegen de zon? Allereerst is het belangrijk dat je je huid zo vroeg mogelijk beschermd. Je voorkomt huidveroudering en hoeft je minder zorgen te maken over rimpels of andere gevolgen. Wist je dat je ook bloot wordt gesteld aan de zon in de winter? Gebruik daarom het gehele jaar door zonbeschermingsproducten.

Ben je verbrand door de zon? Drink dan veel water voor een goede hydratatie van het lichaam en breng voedende producten aan op de huid om te verlichten en te verzachten.  De UV-beschermingsproducten in de webshop van Skin Solutions houden Uv-stralen (UVA en UVB) tegen en beschermen de huid zo optimaal mogelijk tegen externe invloeden. Benieuwd naar het gehele productaanbod? Klik dan hier.

Kies voor Uv-beschermingsproducten 

De Uv-beschermingsproducten in de webshop van Skin Solutions geven bescherming aan een droge huid, gevoelige huid, vette huid, onzuivere huid, verouderde huid en meer. Jouw huid is verzekerd van een goede verzorging door de krachtige ingrediënten die in de producten zijn verwerkt. Daarbij zijn de producten 100% alcoholvrij, dierproefvrij, parfumvrij en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. 

Wil jij weten welke producten het beste zijn voor jouw huid? De specialisten van Skin Solutions helpen jou graag met het inzichtelijk maken van jouw huidtype. Maak gerust een afspraak voor een huidanalyse en krijg het beste advies dat jouw huid nodig heeft. Meer informatie of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website, via info@skinsolutions.nl of bel naar 0229-277419.