Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Zwangerschapsproof
Huidtype
Productlijn

Active Clearing

AGE Bright Clearing Serum

€79,00

Clear + Brighten Kit

€56,00

Clearing Skin Wash 250ml

€45,00

Clearing Skin Wash 500ml

€73,00

Maskné mondkapje

€19,95

Oil Free Matte SPF30

€65,00

Retinol Clearing Oil

€98,00

Sebum Clearing Masque

€61,00

The Ultimate Cleansing Brush

€35,00

Active Clearing

Op zoek naar een goed product die de onzuivere huid verbetert en/of huidveroudering tegengaat of verminderd? Dan zijn de Dermalogica Active Clearing producten gemaakt voor jou. Ook als je als vrouw of man zijnde last hebt van een acne-gevoelige, onzuivere huid.

Active Clearing huidverzorgingsproducten

Hoe kom je af van een onzuivere huid en hoe houd je huidveroudering tegen? De Active Clearing productlijn combineert het beste van de plantenwereld en technologieën voor het verminderen van huidveroudering en onzuiverheden. Het gebruik van de producten zal beiden aanpakken en de behandeling gemakkelijker maken. Met in het achterhoofd dat volwassenen sneller tekenen van huidveroudering ervaren, denk aan pigmentatie, is de lijn met volle zorg en aandacht gecreëerd. De formules zijn effectief, dit omdat de factoren die een rol spelen in het veroorzaken van onzuiverheden en pigmentatie aanpakken en de huidbarrière ondersteunen.

Active Clearing voor de onzuivere huid en huidveroudering

Veel jongeren hebben te maken met onzuiverheden als puistjes en mee-eters, maar ook volwassenen krijgen hiermee te maken. Krachtige ingrediënten en innovatieve formules zorgen ervoor dat de onzuivere huid krijgt wat het nodig heeft om gezond te worden en te blijven. De Active Clearing producten pakken huidveroudering aan en tegelijkertijd zorgen de producten ook voor een onderdrukking en bestrijding van de factoren die bijdragen aan het ontstaan van de onzuiverheden in de huid. De Active Clearing producten in de webshop van Skin Solutions, zoals moisturizers, serums, reinigingsproducten vind je hier.

Wil jij meer weten over jouw onzuivere huid en huidveroudering aangepakt kan worden? De huidexperts van Skin Solutions helpen jou graag in dit proces. Benieuwd naar jouw huidtype? Maak een afspraak voor de nieuwe SQINNO OBSERV 520 huidanalyse waarbij onze specialisten inzicht krijgen in jouw huidtype. Zij geven jou advies welke producten het beste bij jouw huid passen.

Active Clearing in de webshop van Skin Solutions

De medewerkers van Skin Solutions streven naar een stralende, verzorgde en mooie huid voor iedereen. De verzorgingsproducten van de Active Clearing lijn bevatten hoogwaardige ingrediënten en technologieën en komen voort uit kwalitatief onderzoek. De producten hebben een positief effect op de huid. De producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij (vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol), dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Meer weten over de Active Clearing productlijn? Neem voor meer informatie contact met ons op.