Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Zwangerschapsproof
Huidtype
Productlijn

AGE smart™

AGE Defense Kit

€66,00

Age Reversal Eye Complex 15ml

€85,00

Antioxidant HydraMist 150ml

€53,00

Bellabaci Facial/Bambino Cups

€37,95

Bellabaci Genie ''Cellulite Be Gone'' 120 ml

€39,00

Bellabaci Genie ''Circu Flow'' 120 ml

€39,00

Bellabaci Genie ''Skin Get A Life'' 120 ml

€39,00

biolumin-c eye serum 15ml

€79,00

Biolumin-C Gel Moisturizer 50 ml

€75,00

Biolumin-C Serum 30ml

€105,00

Biolumin-C Serum 59ml

€166,00

Daily Brightness Boosters

€58,00

Daily Superfoliant 13 gram

€22,00

Daily Superfoliant 57g

€74,00

Dynamic Skin Recovery SPF 50 12ml

€27,00

AGE Smart

Merk jij veranderingen aan jouw huid? Vermindert de stevigheid, zie je meer rimpels en veranderingen als pigmentatie? Dan is de AGE Smart productlijn van Dermalogica iets voor jou. De producten hebben een herstellende werking en laten jouw huid weer stralen. Klik hier voor meer informatie op de webshop van Skin Solutions.

AGE Smart huidverzorgingsproducten

De AGE Smart productlijn is ontworpen voor de ouder wordende huid. De reden hiervan is omdat de huid te maken krijgt met interne- en externe factoren die invloed kunnen hebben op de huid, met als gevolg een versnelling van de huidveroudering. Deze factoren kunnen bijvoorbeeld pigmentatie, rimpels, fijne lijntjes veroorzaken. Extra belangrijk om de huid goed te verzorgen. In de webshop van Skin Solutions vind je diverse producten terug die de veroudering van de huid tegengaan. Denk aan moisturizers, toners, maskers, exfolianten, cleansers.

AGE Smart voor de huid die ouder wordt

Het gebruik van de productlijn zorgt voor een goede toekomstinvestering van jouw huid. Hiermee optimaliseer je de gezondheid van de huid en zal je snel resultaten boeken: een stevige, gladde en gezonde huid. De AGE Smart productlijn is geschikt voor iedere huidconditie zoals de normale huid, gevoelige huid en droge huid.

De producten beschermen jouw huid tegen biochemische processen en vertraagt deze processen die huidveroudering veroorzaken. De krachtige ingrediënten en formules geven jouw huid het nodige om de huid te laten stralen en gezond te maken.

Meer weten over huidveroudering? Onze specialisten bij Skin Solutions geven jou graag advies. Benieuwd welke producten het beste bij jou passen? Maak een afspraak bij een van onze huidexperts voor een huidanalyse en zie welke producten jouw huid de beste verzorging geven die jij nodig hebt.

Skin Solutions AGE Smart

Een persoonlijke aanpak staat bij Skin Solutions centraal en onze huidexperts weten alles van diverse huidtypen. Zij helpen jou en geven het beste advies gebaseerd op jouw huidtype. Binnen no-time weet jij welke producten de juiste verzorging bieden. De AGE Smart producten zorgen voor een mooie en stralende huid en gaan huidveroudering tegen. Met hoogwaardige ingrediënten als 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en geen synthetische geur- en kleurstoffen zijn de producten van kwalitatieve aard.

Meer weten over de producten in de webshop van Skin Solutions? Neem contact op voor meer informatie.