Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

Categorie
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

UltraCalming™

Barrier Repair 30ml

€58,00

Calm Water Gel 50ml

€59,00

Redness Relief Essence

€23,00

Redness Relief Essence 150ml

€45,00

Sensitive Skin Rescue Kit

€47,00

The Ultimate Cleansing Brush

€35,00

UltraCalming Cleanser 250ml

€45,00

UltraCalming Cleanser 500ml

€73,00

UltraCalming Mist 177ml

€48,00

UltraCalming Serum Concentrate 40ml

€73,00

Ultra Calming

Heb jij last van een gevoelige huid? Geen zorgen. De Ultra Calming producten van Dermalogica zorgen ervoor dat roodheid en irritatie in de huid verleden tijd is. De producten laten jouw huid weer stralen. Neem een kijkje op de webshop van Skin Solutions en kom erachter welke Ultra Calming producten goed werken voor jouw huid.

Ultra Calming huidverzorgingsproducten

De Ultra Calming productlijn is speciaal voor de gevoelige huid. De oplossing die de gevoelige huid kan verminderen en kalmeren is de Ultra Calming productlijn die voorzien is van verzachtende formules. De lijn vermindert roodheid en prikkels, kalmeert de huid en versterkt de huidbarrière. Start jouw huidverbetering met deze producten en zet jouw gevoelige huid om in een sterke en kalmerende huid. In de webshop vind je diverse producten gericht op de gevoelige huid. Hierbij kun je denken aan moisturizers, toners, maskers, exfolianten en cleansers.

Ultra Calming voor de gevoelige huid

Met de productlijn zorg je voor een goede investering in jouw huid. Optimaliseer de gezondheid van jouw huid met producten die goed aansluiten op jouw huidtype en boek succesvolle resultaten. Het ingredientencomplex van de Ultra Calming productlijn bestaat uit Haver, Gember en Bisabolol, wat gevoeligheid en prikkelingen van de huid voorkomen. Geef jouw huid wat het nodig heeft.

Wil jij meer weten over de gevoelige huid en de verzorging hiervan? De specialisten bij Skin Solutions staan jou graag te woord. Op basis van de nieuwe SQINNO OBSERV 520 huidanalyse kunnen onze huidexperts een goed inzicht krijgen van jouw huidtype en daarbij adviseren wat jouw huid het meeste nodig heeft.

Ultra Calming in de webshop van Skin Solutions

Een mooie, stralende en verzorgende huid vindt Skin Solutions belangrijk voor jou. Je moet je goed voelen in jouw eigen huid. Wij geven jou een persoonlijke aanpak en het beste advies voor elke huidtype. De producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Meer weten over de Ultra Calming producten in de webshop van Skin Solutions? Neem gerust contact op voor meer informatie. Onze experts helpen jou graag.