Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

Categorie
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

Gevoelige huid

Barrier Repair 30ml

€49,00

Calm Water Gel 50ml

€55,00

Colostrum-C 60 capsules

€48,00

Daily Microfoliant 74g

€66,00

Redness Relief Essence

€23,00

Redness Relief Essence 150ml

€45,00

Sensitive Skin Rescue Kit

€42,00

Skin Accumax 180 capsules

€124,00

Skin Antioxidant 120 capsules

€64,00

Skin Antioxidant 60 capsules

€42,00

Skin Moisture Lock 60 capsules

€84,00

Skin Omegas+ 180 capsules

€92,00

Skin Omegas+ 60 capsules

€39,00

Skin Vit A+ 120 capsules

€44,00

Skin Vit A+ 60 capsules

€28,00

Gevoelige huid en roodheid

Heb jij last van een gevoelige huid en/of last van roodheid in het gezicht? Jeuk, schilfers, roodheid, pijn of een branderig gevoel zijn diverse symptomen van een gevoelige huid. Hierbij zijn verschillende gevoeligheden van de huid te onderscheiden. Een huid kan namelijk al van oorsprong gevoelig zijn, maar ook gevoelig zijn geworden. Lees hieronder meer over de gevoelige huid en/of roodheid in het gezicht en wat je hieraan kunt doen.

Een gevoelige huid en/of roodheid in het gezicht

Is jouw huid van oorsprong al gevoelig, dan wordt er gesproken van een genetisch gevoelige huid. Deze huid heeft een zwakkere huidbarrière, is meer vatbaar voor microben, allergenen en irriterende stoffen en komt voornamelijk voor bij mensen met een lichte huidskleur. De huid is ook gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Roodheid, jeuk, een branderig gevoel kunnen hierbij opspelen. Is jouw huid gevoelig geworden, wat iedereen kan krijgen, dan zijn er diverse factoren die hierbij een rol kunnen spelen. Denk aan weersomstandigheden, verkeerd gebruik van producten, een onderliggende huidaandoening, stress, roken en voeding.

Huidverzorging voor de gevoelige huid

Skin Solutions heeft een ruim assortiment voor de gevoelige huid samengesteld met als doel een gezonde en mooie huid creëren. In de producten zijn hoogwaardige ingrediënten opgenomen die een positief effect hebben op de huid. De producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij (vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol), glutenvrij, dierproefvrij en zonder synthetische kleur- en geurstoffen.

Wil jij weten welke producten het beste bij jouw huid passen? Onze huidexperts bij Skin Solutions geven op basis van de SQINNO OBSERV 520 Huidanalyse op een snelle wijze inzicht in de conditie van jouw huid. De foto’s geven zichtbare en nauwkeurige resultaten weer, waarna ons team een doelgericht behandelplan op kan stellen zodat jouw huid weer straalt als ooit tevoren. Benieuwd naar de huidanalyse? Klik hier voor meer informatie.

Huidverzorgingsproducten Skin Solutions

Heb jij last van een gevoelige huid? De Dermalogica producten in de webshop van Skin Solutions zijn geschikt voor de gevoelige huid en geven jouw huid de verzorging die het nodig heeft. Denk hierbij aan diverse serums, dagcrèmes, gezichtsreinigers, boosters, maskers en toners. Ook hebben wij diverse crèmes in het assortiment om roodheid en gevoeligheid te verminderen. Klik hier voor de producten en breng jouw huid weer in balans.