Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Vegan
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

Huidveroudering

AGE Defense Kit

€59,00

Age Reversal Eye Complex 15ml

€79,00

Antioxidant HydraMist 150ml

€49,00

Anti-Pollution Masque

€45,00

Anti-Pollution Spritz

€39,00

Bellabaci Facial/Bambino Cups

€37,95

biolumin-c eye serum 15ml

€76,00

Biolumin-C Serum 30ml

€95,00

Biolumin-C Serum 59ml

€149,00

Daily Superfoliant 13 gram

€21,00

Daily Superfoliant 57g

€66,00

Dynamic Skin Recovery SPF 50

€24,00

Dynamic Skin Recovery SPF50 50ml

€79,00

Dynamic Skin Revovery SPF50 100ml

€134,00

Melting Moisture Masque 50 ml

€69,00

Huidveroudering

Elke persoon krijgt te maken met huidveroudering. Bij de een gebeurt dit sneller dan bij de ander. Het is een uiterst complex proces dat wordt beïnvloed door diverse factoren. Hieronder meer over de oorzaken, factoren en welke producten kunnen bijdragen aan het vertragen van dit proces.

Oorzaken huidveroudering

Het stofwisselingsproces in de huidcellen wordt vertraagd naar mate de huid ouder wordt. Het gevolg hiervan is dat nieuwe huidcellen minder snel worden aangemaakt. De huid wordt dunner en het herstellen hiervan gaat minder snel. Bindweefsel, collageen en elastine worden ook minder aangemaakt, waardoor de huid minder stevig en soepel wordt.

Huidveroudering kan worden bepaald door interne factoren en externe factoren en het optreden van huidverouderingsverschijnselen verschilt per persoon.

Factoren huidveroudering

Onder factoren van de huidveroudering wordt de intrinsieke huidveroudering en extrinsieke huidveroudering verstaan. Bij intrinsieke veroudering gaat het vooral om het genetische profiel. De genen bepalen hierbij of huidveroudering sneller of minder snel ontstaat. Wanneer we het hebben over extrinsieke factoren dan gaat het om omgevingsfactoren. De individuele blootstelling aan omgevingsfactoren en schadelijke factoren zoals de zon, roken en luchtvervuiling kunnen de huidstructuur verstoren of beïnvloeden met als gevolg het versnellen van het natuurlijke verouderingsproces. 

Heb je goede genen is het dus alsnog mogelijk om vroegtijdig tekenen te ontdekken van huidveroudering door het blootstellen aan omgevingsfactoren of schadelijke factoren.

Huidverzorging bij huidveroudering

Huidverzorgingsproducten kunnen huidveroudering vertragen. Het is belangrijk om met regelmaat de producten te gebruiken in combinatie met een zo min mogelijke blootstelling aan extrinsieke factoren. Skin Solutions heeft diverse producten van Dermalogica in het assortiment die helpen om huidveroudering tegen te gaan en zijn verwerkt in de productlijnen van AGE Smart, Powerbright en UltraCalming. De fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid wordt verstevigd.

Producten huidveroudering Skin Solutions

Op zoek naar fijne producten om huidveroudering tegen te gaan? Skin Solutions heeft producten die de celvernieuwing en de aanmaak van collageen stimuleert en de huid verstevigd. Daarnaast zijn de producten 100% parfumvrij, alcoholvrij (vrij van gedenatureerde, uitdrogende alcohol), dierproefvrij en bevatten ze geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Benieuwd naar de producten van Skin Solutions? Onze specialisten adviseren jou graag op het gebied van de beste producten voor jouw huid, zodat jouw huid blijft stralen.