Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Vegan
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

Onzuivere huid

AGE Bright Clearing Serum

€69,00

AGE Bright Spot Fader

€49,00

Breakout Clearing Foaming Wash

€22,00

Breakout Clearing Foaming Wash XL

€31,00

Charcoal Resque Masque 75ml

€54,00

Clarity+ Clear Skin Set

€99,00

Clear + Brighten Kit

€49,00

Clear Start Blackhead Fizz Masque

€23,00

Clear Start Breakout Cl Booster

€23,00

Clear Start FlashFoliant

€27,00

Clearing Defense SPF30

€29,00

Clearing Skin Wash 250ml

€42,00

Clearing Skin Wash 500ml

€65,00

Clearly Matte Kit

€32,00

Cooling Aqua Jelly 59ml

€25,00

Onzuivere huid

Veel vrouwen hebben last van onzuiverheden zoals pukkels, mee-eters en gerstekorrels. Dat is zeker niet iets om je voor te schamen. Vaak vindt een onzuivere huid plaats vanaf de pubertijd en wordt minder naar mate je ouder wordt. Helaas geldt dit lang niet voor ieder persoon. Daarom is een goede verzorging van de huid belangrijk om de conditie van je huid te verbeteren of in stand te houden.

Huidverzorging van de onzuivere huid

Verzorg je huid en laat je huid stralen. Heb je last van diverse onzuiverheden zoals puistjes of mee-eters? Geen zorgen! De producten van Skin Solutions helpen jou bij de verzorging die jouw onzuivere huid nodig heeft. Creëer een zuivere en egale huid met onder andere serums, dagcrèmes, gezichtsreinigers en gezichtsmaskers. Deze producten helpen bij het zuiveren van de poriën en reguleren de talg in jouw huid waardoor jij een schone stralende huid krijgt. Voor meer informatie kun je hier de producten vinden.

Het behandelen van onzuiverheden als puistjes en mee-eters

Hormonale veranderingen zorgen er in veel gevallen voor dat er onzuiverheden in de huid opspelen bij onder andere tieners, jongvolwassenen en vrouwen en mannen in het algemeen. Wist je ook dat stress, teveel talg, erfelijke aanleg en het ophopen van dode huidcellen kunnen bijdragen aan een onzuivere huid? De Clear Start productlijn is speciaal gecreëerd voor de jonge, gevoelige huid die veel overtollig talg aanmaakt. Daarnaast is de Active Clearing productlijn gecreëerd voor de volwassen huid, die gevoelig is voor hormonale onzuiverheden, post-inflammatoire hyperpigmentatie en tragere celvernieuwing. Benieuwd naar de producten van Clear Start en Active Clearing? Klik dan op de producten voor meer informatie.

Wat heeft jouw huid nodig?

Benieuwd welke producten jouw huid nodig heeft om onzuiverheden te verminderen of te verwijderen? Onze huidexperts bij Skin Solutions kunnen jouw huidconditie aflezen aan de hand van de SQINNO OBSERV 520 Huidanalyse. Zij zijn erin getraind om elke zone te analyseren en op basis daarvan kunnen zij jou een behandelplan en productadvies geven om jouw huid weer te laten stralen! Klik hier om direct een afspraak te maken.

De producten bij Skin Solutions

Onze producten zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij (vrij van gedenatureerde en uitdrogende alcohol), dierproefvrij en bevatten geen synthetische kleur- en geurstoffen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.