Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Welke ProSkin behandeling is geschikt voor mij?

Een ProSkin behandeling is een luxe gezichtsbehandeling die zich richt op het verbeteren van de huid. Heb je huidproblemen en heb je van alles geprobeerd, maar zijn de problemen nog niet opgelost? De ProSkin behandeling past zich volledig aan op jouw wensen en jouw huidconditie. Of je nu onzuiverheden hebt, pigmentvlekken, rode vlekken, huidveroudering of een ander huidprobleem, de ProSkin behandeling pakt het aan.

De ProSkin behandeling geschikt voor iedere huid

Kies je voor een ProSkin gezichtsbehandeling, dan kies je voor een gezichtsbehandeling die geschikt is voor iedere huidtype. De behandeling wordt geheel afgestemd op jouw huid, waardoor je altijd de juiste behandeling krijgt. En het fijne aan de behandeling is; het is ontspannend en reinigt tot diep in de poriën.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van intensief werkende serums, die samen met professionele apparatuur de behandeling versterkt.

De ProSkin 30 en ProSkin 60 gezichtsbehandeling

Bij Skin Solutions Hoorn werken wij met de ProSkin 30 en de ProSkin 60 gezichtsbehandelingen. Wij leggen je hieronder uit wat je hierbij kunt verwachten.

ProSkin 30 gezichtsbehandeling

Een gepersonaliseerde behandeling richt zich in 30 minuten op een zone of conditie die extra aandacht vereist. Welke huidproblemen er ook zijn, de behandeling is persoonlijk ingericht voor een optimaal resultaat. De behandeling geeft jouw huid een boost. De kosten voor de behandeling zijn €49.

ProSkin 60 gezichtsbehandeling

Deze behandeling is uitgebreider en richt zich volledig op huidverbetering. Net als bij de ProSkin 30 wordt de behandeling geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen en huidbehoefte. In deze behandeling is een consultatie en Face Mapping huidanalyse inbegrepen. Door middel van de beste producten en professionele apparatuur ervaart jouw huid een enorme boost. De kosten voor de behandeling zijn €79.

ProSkin behandelingen

Boek een ProSkin behandeling bij Skin Solutions Hoorn

Ben je enthousiast geworden over de ProSkin behandeling en wil je deze luxe gezichtsbehandeling boeken? Neem dan contact op met onze huidexperts of maak online een afspraak. Wil je graag meer informatie over de diverse behandelingen? Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden en geven jou de informatie die jij nodig hebt.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!