Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Vet bevriezen / Cryolipolyse

Ben jij het ook zat dat je niet van de laatste vetjes af komt ook al sport jij veel en eet jij gezond? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Vanaf heden kun je bij ons terecht voor een cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard Duo!

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De voordelen van de Cryolipolyse behandeling:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
  • De behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
  • Afslanken waar je maar wilt;
  • Het is effectief!
Wat zijn de kosten?

Prijzen zijn afhankelijk van hoeveel plaatsingen en behandelingen je afneemt. We hebben verschillende pakketten en prijzen. Deze worden tijdens de intake uitvoerig besproken. Je hebt 3 behandelingen nodig voor zichtbaar resultaat. 
Eén losse behandeling kost 175,-. De eerste plaatsing is nu tijdelijk €98.
Er zijn drie behandelingen per zone nodig voor het beste resultaat.

We starten altijd eerst met een intake om te bepalen of deze benadeling geschikt is voor jou. Kies daarom bij de afspraak alleen voor de intake, de vervolgafspraken maken we daarna.

Maak direct een afspraak

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Met een BMI hoger dan 30, is behandelen helaas niet mogelijk. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling.

LET OP: cryolipolyse is ter ondersteuning van een gezonde levensstijl.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld zijn dit 3 behandelingen per zone.
Het hangt natuurlijk af van jouw lichaam en jouw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 8-10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten doen worden. Tijdens de behandeling met de cryolipolyse kun je rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op jouw telefoon. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kun je gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

We starten altijd eerst met een intake om te bepalen of deze benadeling geschikt is voor jou. Kies daarom bij de afspraak alleen voor de intake, de vervolgafspraken maken we daarna.

Maak direct een afspraak

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!