Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Cadeaubon

Cadeaubonnen van Skin Solutions

Geef eens schoonheid cadeau..

Wat zijn de leukste momenten in een jaar? Dat zijn de momenten die je wilt vieren!

Verjaardag, huwelijk, moederdag, vaderdag, geboorte van een kind, valentijn.. om er maar een paar te noemen.

Genoeg aanleidingen om een schoonheidsbehandeling cadeau te doen. U kunt bij ons cadeaubonnen bestellen voor elk gewenst bedrag. Desgewenst kunnen met deze bonnen ook producten uit onze shop gekozen worden. Aan u de keuze, of u de bon in de zaak op wilt halen of dat wij deze voor u versturen naar de ontvanger.

Hoe gaat dit in zijn werk? 

  • Vul hier uw wensen en het te besteden bedrag in.
  • Vul de adresgegevens in van de ontvanger.
  • Vermeld het adres waar de factuur naar toe moet.

Zodra uw betaling is ontvangen wordt de cadeaubon geactiveerd. Onze bonnen worden met aandacht mooi verpakt en dezelfde (werk-) dag verstuurd. Een feestje om als geschenk weg te geven en zeker om te krijgen!

Cadeau-idee voor werkgevers

Iets te vieren binnen uw bedrijf? Jubileum, kerstcadeau, secretaressedag, iemand in het zonnetje zetten voor bijzondere prestaties?

Denk eens aan een “out of the box”- cadeau voor uw personeel. Een cadeaubon van ons schoonheidsinstituut geeft de persoonlijke vrijheid om te kiezen uit ons uitgebreid aanbod aan behandelingen en producten voor hem en haar.

Een origineel cadeau om te geven en om te ontvangen. Met zo’n persoonlijke en met aandacht uitgekozen attentie geeft u immers ook een blijk van waardering: positief voor u en voor uw team!

Wij adviseren u graag!

Kerstpakketten voor bedrijven

Vindt u ook dat kerstpakketten best meer flair en luxe mogen uitstralen? Wij denken dat een kerstpakket van Skin-Solutions voor hem en haar zo’n heel bijzonder cadeau kan zijn. Pure verwennerij, als er naast een cadeaubon voor één van onze vele behandelingen óók nog luxe verzorgingsproducten in het kerstpakket zitten. Onze pakketten worden in feestelijke verpakking geleverd, zodat alléén het uitpakken al voelt als kerstmis. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om de kerstpakketten geheel naar uw wensen en budget samen te stellen.

Wilt u meer informatie of direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op.