Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Laserontharen

Nooit meer pijnlijk ontharen

Ongewenste haargroei in het dagelijks leven is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met hormoonpreparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan.

Met de moderne laser technologie is het nu mogelijk om haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen.

Maak direct een afspraak

Wat kunt u met behulp van laserlicht bereiken?

Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 90% verminderd. De eventuele resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn.

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?

Vrijwel alle lichaamsdelen zoals het gezicht, de benen, armen en rug kunnen met laserlicht worden behandeld.

Doet het pijn?

In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een prikkelend gevoel geconstateerd. Na afloop van de behandeling kan een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar zijn, die snel weer verdwijnt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

De groeicyclus van het haar bestaat uit verschillende fases: de groeifase, de regressieve fase en de rustfase. Voor een optimaal resultaat moet uw haar in de groeifase met laserlicht worden behandeld. De normale tijdsduur van een laserbehandeling is drie tot zeven behandelingssessies me t tussenpauzes van vier tot acht weken. Sommige personen zijn in verband met hun haartype of haarkleur minder geschikt voor een laser-ontharingskuur. Mensen met een lichte huidskleur en donker haar zijn het meest geschikt voor deze behandeling. Bij mensen met wit en lichtblond haar boeken we de minst succesvolle resultaten. Vanaf €40 euro.

De voordelen op een rijtje:

  • De diode-laser heeft een golflengte van 810 Nm (de ideale golflengte om overbeharing te behandelen)
  • Gekoelde scanner, waardoor minder kans op beschadiging van de huid en een aangenamer gevoel tijdens de behandeling.
  • Geen fel flitslicht tijdens de behandeling aan de ogen
  • Laser mag enkel gebruikt worden door artsen en huidtherapeuten, die hiervoor langjarige opleidingen hebben gevolgd.
  • IPL werkt met lampen die per behandeling in kwaliteit afnemen (zoals bij een zonnebank). De kwaliteit per behandeling is dus niet constant. Bij de diode-laser blijft de energie wel constant en dus ook de behandelkwaliteit, wat merkbaar is in het eindresultaat.
  • Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie(NVH) en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.
  • Wij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. De gelaatsbehandelingen voor ontharen met de diodelaser worden vergoed. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar.

Prijs en afspraak maken

Prijs van laserontharing bij Skin Solutions: vanaf € 59,- per behandeling.

Acties:

Per 1 november hebben wij een nieuwe actie: definitief ontharen 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor het ontharen van oksels. De prijs gaat van €85 naar slechts €59. Bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je 5 behandelingen en krijg je de 6e behandeling gratis.

Volledige prijslijst:

GELAAT prijs per behandeling
Bovenlip € 59
Kin € 79
Kin & bovenlip € 120
Wenkbrauwen tussenstuk € 50
Hals € 99
Kaaklijn

€ 99

Bakkebaarden

€75

Wangen (incl. jukbeen) € 99
Gezicht geheel € 189

 

LICHAAM  
Bikinilijn € 95
Stringlijn € 129

Pubus (gehele schaamstreek)

€ 159
Oksels + bikinilijn € 170
Oksels + bikinilijn + onderbenen € 370
Billen € 189
Bilnaad € 99
Oksels € 65
Buik tussen slip en navel € 75
Buik € 189
Borst € 205
Schouders of onderrug € 205
Gehele rug € 345
Rug, schouders, nek, deel bovenarm € 395
LEDEMATEN  
Knieën € 60
Onderarmen € 135
Bovenarmen € 155
Armen volledig € 255
Onderbenen € 209
Bovenbenen € 260
Benen volledig € 415

 

Bekijk de richtlijnen

Wat kunt u met behulp van laserlicht bereiken?

Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 90% verminderd. De eventuele resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn.

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?

Vrijwel alle lichaamsdelen zoals het gezicht, de benen, armen en rug kunnen met laserlicht worden behandeld.

Doet het pijn?

In de meeste gevallen wordt tijdens de behandeling een prikkelend gevoel geconstateerd. Na afloop van de behandeling kan een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar zijn, die snel weer verdwijnt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

De groeicyclus van het haar bestaat uit verschillende fases: de groeifase, de regressieve fase en de rustfase. Voor een optimaal resultaat moet uw haar in de groeifase met laserlicht worden behandeld. De normale tijdsduur van een laserbehandeling is drie tot zeven behandelingssessies me t tussenpauzes van vier tot acht weken. Sommige personen zijn in verband met hun haartype of haarkleur minder geschikt voor een laser-ontharingskuur. Mensen met een lichte huidskleur en donker haar zijn het meest geschikt voor deze behandeling. Bij mensen met wit en lichtblond haar boeken we de minst succesvolle resultaten. 

Wat te doen voor en na de behandeling?

Vanaf vier weken voor het begin van de laserbehandeling zijn epileren, plukken of andere ontharingsbehandelingen af te raden, Verder is het niet aan te bevelen om vanaf vier weken voor de behandeling in de zon te gaan liggen. Laserstralen worden door zongebruinde huid aangetrokken en kunnen dan niet effectief hun werk doen. Verder adviseren wij na de behandeling gedurende 6 weken niet te zonnebaden.

 

Verschillende mogelijkheden voor ontharen

Er zijn diverse mogelijkheden om overbeharing te verwijderen. De meest bekende zijn harsen, epileren, scheren, knippen en elektrisch epileren, maar met de huidige technologie is definitieve haarverwijdering mogelijk door middel van licht(IPL)- of lasertherapie.

Skin Solutions heeft zeer duidelijk gekozen voor de bekende diode-laser techniek ten opzichte van IPL(licht). De diode-laser techniek heeft tot op heden aantoonbare voordelen ten opzichte van IPL-behandelingen.

FAQ

Wordt een laserbehandeling door mijn zorgverzekeraar vergoed?

Wil je weten hoeveel jouw zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars in 2020 vergoeden voor ontharen, acne of camouflage behandelingen? Dat komt goed uit, want in deze tabel kun je zien waar je recht op hebt of wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Is een laserbehandeling veilig?

Al onze apparatuur voldoet aan de meest strenge eisen en normen. De ELOS apparatuur is bijvoorbeeld goedgekeurd door het Amerikaanse FDA dat staat voor zeer strenge veiligheidsnormen. Daarnaast word je bij Skin Solutions altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Is de laserbehandeling gevoelig?

De behandeling is meer of minder gevoelig afhankelijk van het type behandeling. Tijdens het eerste gratis consult kun je zelf ervaren hoe de behandeling aanvoelt.

Heb ik een verwijsbrief van een dermatoloog of arts nodig?

Nee voor een gratis consult heb je geen verwijsbrief van een medisch specialist, dermatoloog of huisarts nodig. Doorgaans vragen verzekeraars hier wel om. Onze huidtherapeute kan in het gratis consult een huidanalyse doen, het te verwachte resultaat doornemen en een behandelplan opstellen. Ook kun je een proefpuls ervaren. Vervolgens kun je een doorverwijzing aanvragen.']

 

Wat is een Nd Yag laser?

De Nd Yag is geen laserbehandeling, maar een benaming voor een gebruikt mondstuk van het apparaat. De Nd Yag 810/1064 is een handstuk specifiek voor definitief ontharen en heeft betrekking op de golflengte en is geschikt voor de licht getinte tinte en donkere huid. De Alexandrite golflengte 755/810 is een handstuk specifiek voor het permanent ontharen van de lichte huid.
Wat is een Diode laserbehandeling?

Bij een diode laserbehandeling wordt licht (laser) met energie gecombineerd. Wij gebruiken hiervoor de medische ELOS methode. De diode laser wordt doorgaans voor een  laserontharing behandeling ingezet. De pulse kan hierdoor nog dieper in de haarzak komen. De behandeling is minder gevoelig en is erg effectief.

Kan een laserbehandeling met een donkere huid?

Ja, dat kan. Tijdens het eerste gratis consult voert onze HBO geschoolde huidtherapeut een huidanalyse uit. Vervolgens kiest zij de lasermethode die het meeste resultaat geeft en past bij jouw huid- en haartype (bij ontharen). Zij houdt bij het opstellen van een behandelplan ook rekening met jouw medische geschiedenis en wensen.