Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Acne-opstoten aanpakken met het Clarity+ gamma is simpel als 1, 2, 3

Wees MOEDIG. We hebben je gehoord. Je hoeft je niet meer te verbergen. Je krijgt hulp: Focus Care™ Clarity+ Range.  

Acne-opstoten aanpakken met het Clarity+ gamma is zo gemakkelijk als 1, 2, 3 dankzij dit vernieuwende 3-fasen-systeem dat een volledige huidverzorgingsoplossing biedt. Elke fase bevat producten die speciaal zijn ontwikkeld om de belangrijkste oorzaken van opstoten van puistjes aan te pakken door de huid precies te geven wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het het meest nodig heeft.

Wat zijn de fases in het Clarity+ gamma en uit welke producten bestaat elke fase?

Fase 1: Reinigen met Sebu-Wash Gel Cleanser en Sebu-Tone Clarifier helpt het aanzien van VERSTOPTE PORIËN en overtollige talg te bestrijden.

  • Sebu-Wash: verwijdert vuil en overtollige talg op het huidoppervlak.
  • Sebu-Tone: helpt dode huidcellen en een vette glans weg te nemen.

Fase 2: BEHEERSEN met Sebu-Lac Lotion en Sebu-ACE Oil helpt de ontwikkeling van OPVALLENDE puistjes tegen te gaan terwijl Sebu-Spot Blemish Gel de puistjes helpt aan te pakken.

  • Sebu-Lac Lotion: helpt de huidtextuur en het aanzien te verbeteren
  • Sebu-ACE Oil: helpt de huid te voeden met de essentiële vitaminen A, C en E.
  • Sebu-Spot Blemish Gel: bestrijdt en vermindert het aanzien van puistjes.

Fase 3: VERVAGEN met het Sebu-Clear Masque om de twee dagen, 's avonds, helpt het aanzien van puistjes, die HET ZELFVERTROUWEN SCHADEN, te verminderen.

  • Sebu-Clear Masque: zuivert het aanzien van bestaande puistjes en bevordert de huidvernieuwing en verjonging.

Kan het Focus Care™ Clarity+ gamma worden gebruikt samen met andere Environ producten?

Ja. Je zou Focus Care Comfort+ Colostrum Gel kunnen toevoegen aan je avondroutine en je zou op termijn ook je dagelijkse dosis Environ huidverzorgingsproducten met vitamine kunnen verhogen (zoals Skin EssentiA of Youth EssentiA). Raadpleeg altijd jouw skincare professional over de doeltreffendste huidverzorgingsroutine voor de behoeften van jouw huid.

Kan het Focus Care™ Clarity+ gamma worden gebruikt voor alle huidtypes en elke huidteint?

Environ heeft het Clarity+ gamma bij meerdere huidtypes en fototypes getest.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan verwachten van het Focus Care™ Clarity+ gamma?

Acne is een complexe huidconditie. Het resultaat zal dus variëren van persoon tot persoon afhankelijk van de intensiteit van de infectie. De meeste mensen kunnen al tamelijk snel verbetering verwachten na het gebruik van het Focus Care™ Clarity+ gamma.

Tijdens de klinische studies van het Environ Skincare Institute zei 100% van de testpersonen het Clarity+ gamma te zullen aanraden omdat ze het gevoel hadden dat hun puistjes met succes waren behandeld.

Het geheim van het succes van het gamma is het dagelijkse gecombineerde gebruik van de Sebu-Lac Lotion en Sebu-ACE Oil, en het gebruik van het Sebu-Clear Masque om de twee dagen.

Voor optimale resultaten zou je het Clarity+ gamma moeten combineren met een reeks Professionele Cool Peels van Environ.

Vraag jouw skincare professional over hoe je puistjes kunt #OverwinnenMetClarity+ zodat je kunt #FocussenOpEenFeilloze huid die er zuiver en gezond uitziet.