Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Alfa-hydroxyzuur: de slimme manier om te exfoliëren

Exfoliëring of, meer specifiek, korrelige scrubs worden enorm gepromoot door cosmeticamerken als een goede manier om de huid er gezond te laten uitzien.

De wetenschappelijke niet-agressieve redders van de huid

 • Skin EssentiA Hydrating Clay Masque.
  Een essentieel multifunctioneel masker dat de huid helpt te hydrateren en zacht te micro-exfoliëren.
 • Focus Care Youth+ Concentrated Alpha Hydroxy Toner
  Deze toner helpt met zijn hoge concentratie Glycolzuur de natuurlijke zuurmantel van de huid te versterken en bevordert een zachte exfoliëring.
 • Focus Care Moisture+ Alpha Hydroxy Night Cream
  Alpha Hydroxy Night Cream helpt een vermoeide huid op te peppen met een zachte micro-exfoliërende formule die de huidtextuur helpt te verfijnen en meer vocht helpt vast te houden
 • Focus Care Clarity+ Sebu-Clear Masque
  Een revolutionair zuur crèmemasker met lage pH dat een combinatie van exfoliërende zuren bevat om het aanzien van puistjes helpt te verwijderen. Jouw huid verdient het om te worden verzorgd op de zachtst mogelijke manier. Je hebt immers maar één huid. Draag er goed zorg voor.