Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Dermalogica Pro Bright Treatment

Jouw meest stralende huid in een 3 stappen treatment

Heb jij last van een doffe huid met pigment of fijne lijntjes en wil je jouw huid een opfrisbeurt geven? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou! Deze 3 stappen treatment biedt maximaal resultaat in een korte treatment, is op te bouwen tot een kuur en biedt de jou de beste combinatie van product & technologie.

Ook in de behandelkamer komen regelmatig prachtige nieuwe producten. Deze keer is dat het Biolumin-C serum Pro. Dit serum brengt 3x meer vitamine C in de behandelkamer, een krachtig professioneel serum dat verheldert, verstevigt en zichtbaar fijne lijntjes en rimpels vermindert. Tijdens de Pro Bright treatment maken wij gebruik van dit geavanceerde nieuwe serum! 

Wat houdt de behandeling in?

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

Stap 1: Intensieve reiniging + Dermalogica's Pro Power Peel (Ultra Bright)
Stap 2: Biolumin-C serum Pro met handapparatuur gevolgd door een heerlijk masker
Stap 3: Gepersonaliseerde dag verzorging met SPF

Benieuwd wat deze behandeling voor jou doet?

Boek nu jouw afspraak online! (kies optie ProSkin 30 Expert Active)

 

Maak afspraak