Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Dermaroller wel of niet iets voor mij?

De Dermaroller voor thuisgebruik wordt steeds populairder en verschijnt in steeds meer vlogs, blogs en bladen. Echter heeft Environ vanaf het begin een Dermaroller aangeraden in combinatie met producten. Lees hier wat een Dermaroller voor jou kan betekenen. 

Wat is het?

Rollen is een pijnloze techniek waarbij je met een rollertje boordevol hele fijne naaldjes over het gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten. Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter opgenomen door de huid waardoor je op een korte tijd heel mooie resultaten bereikt!

Environ heeft 2 rollers in het assortiment: de Cosmetic Roll-CIT heeft 126 naaldjes met een lengte van 0.1mm en de Gold Roll-CIT heeft 260 naaldjes met een lengte van 0.2mm. LET OP veel Dermarollers die worden aangeboden op het internet zijn niet geschikt voor de gezichtshuid. In het geval van huidrollen is 'hoe dieper, hoe beter' niet van toepassing. Je kan met te diep rollen zelfs de huid blijvend beschadigen. De Roll-CIT's van Environ zijn uitermate geschikt voor iedere huid.

Wat doet het?

Door de kleine gaatjes die je maakt met het rollen, worden de kostbare ingrediënten die in je producten zitten maar liefst 3000% beter opgenomen door je huid. Wist je trouwens dat wanneer je niet rolt, er slechts 0.1 tot maximum 4% van de ingrediënten die in je crèmes zitten effectief opgenomen worden? Zonde!

Wat is het resultaat?

Je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonneschade wordt hersteld.

Is het iets voor mij?

Rollen is voor alle leeftijden en huidtypes, ook de gevoelige. Eigenlijk geldt, hoe vroeger je ermee start, des te langer je dankzij deze techniek een jonge en gezonde huid zal behouden. Start je later? Dan moet er éérst schade hersteld worden, maar dankzij het rollen zal je huid in een recordtempo weer in topconditie zijn!

Nog extra redenen nodig?

Een rolbeurt duurt ongeveer even lang als je tanden poetsen. Je moet dus amper extra tijd investeren én je boekt op een eenvoudige en snelle manier heel erg mooie resultaten! Rock ‘n rollen maar!

Let’s do this!

Kies aan de hand van jouw huidbehoefte het product waarvan je de werking wil verhogen:

Wil je werken aan...

  • Algemene huidverbetering: AVST moisturiser, C-Quence serum, Retinol, C-boost, Hydrating Oil Capsules
  • Strakkere huid en rimpels vervagen: Avance, Focus Frown Serum
  • Hydratatie en een vollere huid: Focus Hydrating Serum
  • Herstel en een sterkere huid: Colostrum Gel

Hoe te gebruiken? Rollen moet je opbouwen. Start met 1x/week en bouw langzaam op naar 1x ’s avonds tot zelfs 2x/dag waarbij je 's ochtends en 's avonds gaat rollen.

Je skincare routine ziet er dan zo uit:

  1. Pre-reiniging
  2. Reiniging
  3. Toner
  4. (zuur: Alpha Hydroxy Cream of Gel ‘s avonds bijvoorbeeld)
  5. ROLLEN
  6. Het gekozen product

TIP: Heb je een Environ behandeling geboekt ons in de salon? Neem je roller mee, zodat zij deze tijdens de gelaatsbehandeling kan inschakelen. Zo behaal je betere resultaten!