Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Dream Tint, de meest natuurlijke make-up voor de vochtarme huid!

Een vochtarme huid, de naam zegt het eigenlijk zelf al, heeft een tekort aan vocht. Dit is veranderlijk en kan het gevolg zijn van het blootstellen aan de zon, de koude winters, temperatuurschommelingen en ook door het gebruik van verkeerde cosmetica.

De vochtarme huid voelt trekkerig aan, bv. na het reinigen en vaak zijn droogtelijntjes zichtbaar. Deze huidconditie heeft extra hydratatie nodig. Welke make-up gebruik je best bij een droge en/of vochtarme huid? Voor een droge en/of vochtarme huid is de Power of Dream Tint SPF 15 de aangewezen keuze. 

Stap 1

De eerste stap is het aanbrengen van de foundation, de Dream Tint SPF 15. Dit is een hele luchtige foundation met een lichte dekking. Het bevat 3 soorten algen, de combinatie van die drie algen gaat de huid hydrateren en tegelijk ook het vocht vasthouden waardoor het comfort van de huid zal toenemen. Witte thee is een sterk antioxidant die de huid weerbaarder maakt tegen externe factoren, daarnaast zal het de huid kalmeren. Dit brengt ons bij het laatste belangrijke ingrediënt: titaniumdioxide. Dit zorgt voor de fysische zonbescherming tegen UVA- en UVB stralen.

Stap 2

De tweede stap is het aanbrengen van de foundation met de Blending/Contouring Brush. Dit penseel heeft een unieke kwaliteit die speciaal gemaakt is voor jane iredale. Het zorgt ervoor dat de mineralen zich mooi egaal verspreiden op de huid om zo de gewenste dekking te krijgen.

Stap 3

De derde en laatste stap: hydrateren & fixeren met de Hydration Spray. Een droge/vochtarme huid is vaak reactiever en gevoeliger. Daarom is het aangeraden te kiezen voor de Hydration Spray D2O, deze spray gaat je huid hydrateren, en door de ylang ylang en kamillebloem zal je huid gekalmeerd worden. De Hydaration Spray zorgt er ook voor dat de mineralen die op je huid liggen, mooi aan elkaar zullen hechten, waardoor je make-up een hele dag mooi zal blijven zitten. Indien je huid tijdens de dag toch een beetje trekkerig aanvoelt, aarzel dan niet om je Hydration Spray opnieuw te gebruikten gedurende de dag lang!