Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Drie tips om maskné te voorkomen

Maskers zijn ondertussen een gegeven, maar maskné hoeft dat niet te zijn. Hier zijn de top 3 tips van Environ over hoe je de effecten van maskné het best kan behandelen, zoals aanbevolen door Dr Des Fernandes (Oprichter van Environ en Wetenschappelijk Directeur).

✔️ TIP 1:

 

Houd de huid gehydrateerd met vitamine A.​Environ raadt Skin EssentiA® AVST Moisturiser aan. Een lage dosis vitamine A helpt de voordelen van Natural Moisturising Factors van de huid te versterken en houdt het immuunsysteem alert.

✔️ TIP 2:

 

Verhoog de immuniteit van de huid.​Environ raadt Focus Care Comfort+® Colostrum Gel & Antioxidant Gel aan. Krachtige antioxidanten helpen de voordelen van de immuniteit van de huid te versterken en verzachten het aanzien van een gevoelige huid.

✔️ TIP 3:

 

Het verschijnen van acne-opstoten opheffen. Environ raadt Focus Care Clarity+ Sebu-Wash Gel Cleanser, Sebu-ACE Oil, Sebu-Lac Lotion & Sebu-Clear Masque aan. Helpt het zuiveren en reguleren ten aanzien van acne-opstoten met AHA’s, BHA’s en vitamine A.