Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Get glowing: jouw stappenplan naar een heldere huid

Een stralende huid in vijf simpele stappen

Twee woorden die niemand wil horen: doffe huid. Kijk je wel eens naar je gezicht en lijkt je huid wat minder glowy dan normaal? Er is hoop! Lees verder om erachter te komen hoe je een doffe huid kan voorkomen.

Stap 1: drink meer water

Hydratatie, hydratatie, hydratatie. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Voldoende water drinken is een belangrijke stap om je huid er weer levendig uit te laten zien. Water helpt de huid gehydrateerd te houden en helpt bij het behouden van de elasticiteit. Voldoende water drinken helpt ook bij het verminderen van tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.

Stap 2: regelmatig exfoliëren

Alles wat je moet doen om een doffe huid tegen is de huid voeden met een moisturizer, toch? Helaas, je hebt het mis. Om de oorzaak van een doffe, grauwe, droge huid aan te pakken moeten we verder gaan dan alleen een moisturizer. Door de huid te exfoliëren worden dode huidcellen verwijderd en komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn. Deze laag nieuwe cellen geeft direct een heldere, vollere uitstraling.

Er zijn verschillende manieren om je huid te exfoliëren, zowel met als zonder producten. Je kan gaan voor een exfoliërende cleanser (zoals Skin Resurfacing Cleanser, een cleanser met dubbele werking die de huid exfolieert en de huidstructuur egaliseert dankzij Melkzuur) of een gezichtsscrub (zoals Daily Microfoliant, bestaande uit Rijstenzymen dat de huid polijst en de teint egaliseert)

We raden je aan om minimaal één keer per week je huid te exfoliëren, maar je kan ook voor twee tot drie keer gaan, afhankelijk van je huidtype en de exfoliant die je gebruikt. Daily Microfoliant en Daily Superfoliant zijn bijvoorbeeld beide zacht genoeg voor dagelijks gebruik. Laat je huid wennen aan exfoliatie en bouw langzaam verder op als je huid dit toelaat.

Stap 3: gebruik vitamine C

De voordelen van Vitamine C voor de huid zijn bekend, maar we sommen ze graag nog een keer voor je op. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk Vitamine C is in het verhelderen van de huid. Deze krachtpatser is een van de sterkste antioxidanten die beschikbaar is. Het helpt hyperpigmentatie en de vorming van donkere plekjes tegen te gaan, verstevigt de huid, vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en beschermt tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.

We hebben Vitamine C tot een hoger niveau getild met ons ultra-stabiele Vitamine C Complex, bestaande uit twee Vitamine C moleculen, om oxidatieve stress nog effectiever aan te pakken. We hebben dit antioxidant complex een boost gegeven met de laatste biotechnologie, waarmee we de kracht van Vitamine C versterkt hebben om ook schade door vrije radicalen aan te pakken. Gebruik Vitamine C in je dagelijkse ochtend skin care routine met BioLumin-C Serum, een krachtig serum dat de huid haar natuurlijke beschermingsmechanisme versterkt. Hierdoor wordt de huid verhelderd, verstevigd en worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.

Stap 4: gebruik dagelijks een moisturizer

De sleutel tot een consistent heldere huid is een combinatie van exfoliatie, het aanpakken van een oneffen teint en hydratatie. Echter focussen mensen met een doffe huid vaak alleen maar op exfoliatie en het aanpakken van de oneffen teint. Door het ontbreken van hydratatie, missen deze mensen de voordelen hiervan. De huid hydrateren met een moisturizer is een belangrijke stap in zowel de dagelijkse skin care routine, maar ook in het verhelderen van de huid. De oplossing? Een super effectieve moisturizer die helpt vrije radicalen te bestrijden dankzij Vitamine C – voor een verhelderende hydratatie. BioLumin-C Gel Moisturizer is een gewichtloze gel formule, rijk aan Vitamine C, welke helpt de huidbarrière te versterken en de huid direct een glow geeft.

Stap 5: gebruik altijd spf

Dé heilige skin care regel: gebruik altijd SPF, iedere dag. Wist je dat je door 30 minuten onbeschermd in de zon te zitten, je een maand aan werk tegen hyperpigmentatie ongedaan kan maken? Het verwerken van een SPF in je skin care routine is de beste verdediging tegen een doffe huid. Zonbescherming voorkomt schade door UV-stralen en pigmentvlekjes. De huid beschermen is de eerste stap in een verhelderde huid. Probeer bijvoorbeeld Invisible Physical Defense SPF30, een onzichtbare, gewichtloze zonbescherming die gemakkelijk blend en de huid direct verzacht en beschermt tegen vrije radicalen.