Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Glad en zacht: Ontdek de juiste ontharingsmethode

Als schoonheidsspecialiste weet je als geen ander hoe belangrijk het is om er verzorgd en stralend uit te zien. Ontharen is dan ook een veelvoorkomende behandeling in de schoonheidssalon. Maar wat zijn de verschillende ontharingsmethoden en waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste behandeling? In deze blog geef ik je graag meer informatie over ontharen.

Waarom ontharen?

Het verwijderen van ongewenst haar is voor veel mensen belangrijk. Het kan zijn dat je je hierdoor zelfverzekerder voelt of dat het beter past bij jouw persoonlijke stijl. Ook kan het zijn dat je ontharen nodig hebt voor bepaalde sporten of beroepen, zoals zwemmen of modellenwerk.

Wat is laserontharing

Voor definitief ontharen is de beste laserbehandeling voor elke persoon anders en hangt af van haarkleur, haardikte, huidtype en het te behandelen gebied. Veilig en effectief ontharen vereist maatwerk. Onze huidtherapeuten maken gebruik van geavanceerde apparatuur en diverse methoden, waardoor definitief ontharen mogelijk is, zelfs voor mensen met een getinte tot zeer donkere huid, en voor het verwijderen van grijze, rode of blonde haren in het gezicht. Bovendien zorgen onze nieuwste lasers voor krachtige koelsystemen, waardoor de laserbehandeling voor jou een comfortabele ervaring is.

 

De meest effectieve methode om definitief van ongewenste haren af te komen, is laserontharing. In vergelijking met IPL-behandelingen straalt de laser een veel geconcentreerde en krachtige laserstraal uit, waardoor de haarzakjes effectief worden vernietigd. Bij IPL-ontharing wordt het licht meer verspreid, waardoor de behandeling minder krachtig is. Dit betekent dat je doorgaans meer IPL-behandelingen nodig hebt om het gewenste effect te bereiken.

Kies jouw ideale ontharingsmethode: Een overzicht van de meest populaire methoden

Er zijn verschillende ontharingsmethoden waaruit je kunt kiezen. Hieronder bespreek ik de meest voorkomende methoden:

  • Harsen: bij deze methode wordt er een laagje warme of koude hars aangebracht op de huid en vervolgens snel verwijderd met een strip. De haren worden hierbij met wortel en al verwijderd.
  • Epileren: hierbij worden de haren één voor één verwijderd met een pincet.
  • Waxen: dit lijkt op harsen, maar bij waxen wordt er gebruikgemaakt van een wax die eerst op de huid wordt aangebracht en vervolgens wordt verwijderd met een strip.
  • Laserontharing: deze methode is vergelijkbaar met IPL-ontharing, maar hierbij wordt er gebruikgemaakt van een laser.

Tips voor het kiezen van de beste ontharingsmethode voor jouw huidtype

Bij het kiezen van de juiste ontharingsmethode is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aandachtspunten. Hieronder vind je een aantal tips:

  • Kies een methode die past bij jouw huidtype. Harsen en waxen kunnen bijvoorbeeld een wat gevoelige huid irriteren.
  • Kies een methode die past bij het te behandelen gebied. Zo is epileren geschikt voor het verwijderen van gezichtshaar, maar minder geschikt voor het ontharen van grote oppervlaktes zoals de benen.
  • Laat je behandelen door een ervaren schoonheidsspecialiste. Zo weet je zeker dat de behandeling op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat je geen onnodige irritaties of complicaties krijgt.
  • Houd rekening met mogelijke bijwerkingen, zoals roodheid en irritatie. Deze verdwijnen meestal binnen een paar uur tot een dag.
  • Bespreek eventuele allergieën of andere huidproblemen met de schoonheidsspecialiste voordat je een behandeling ondergaat.

Klaar voor een gladde huid deze zomer? 

Wil jij ook genieten van een zijdezachte en gladde huid? Maak dan snel een afspraak bij Skin Solution en ontdek welke ontharingsmethode het beste bij jou past. Onze ervaren schoonheidsspecialistes staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jij weer stralend de deur uit gaat. Neem vandaag nog contact met ons op of bel naar 0229 27 74 19