Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Glow through the holidays

Ook Environ heeft dit jaar geweldige kerst sets

Deze prachtige sets met hoge kortingen laten jou stralen tijdens de feestdagen. 

Lees hier meer over deze sets en jouw voordelen!

Travel Essentials Stay Glowing Set

Youth Essentia eye gel 10 ml
Revival Masque 15 ml
Hydrating Oil Capsules 10 stuks
Super Moisturiser 15 ml
Antioxidant Gel 15 ml

Prijs: €99

 

 

De producten op een rijtje:

Een perfecte greep uit het ruime assortiment skin care van Environ. Dit zijn de all time favourites speciaal voor jou geselecteerd om de feestdagen 'glowing' door te komen!

Youth Essentia Eye Gel

De Vita-Peptide Eye Gel van Environ combineert essentiële vitaminen (A, C & E), krachtige antioxidanten en speciaal geselecteerde peptiden met het nieuwe Optim-Hyal™. Deze fijne, snel absorberende gel helpt om de oogcontour intens te hydrateren. De huid rond de ogen ziet er steviger en voller uit, rimpels worden minder zichtbaar.

Revival Masque

De Tri Biobotanical Revival Masque van Environ is een facelift in een pot! Een revolutionaire combinatie van drie krachtige zuren laat de huid er jonger en veerkrachtiger uitzien en zachter aanvoelen. Het verbetert het aanzien van een ongelijkmatige teint en ondersteunt de natuurlijke hydratatie.

Hydrating Oil Capsules

De Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules van Environ bieden een hydratatie en energieboost met een hoge concentratie vitamines die de huid helpen te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen zodat ze er opvallend frisser en energieker uitziet. Deze capsules bevatten een fijne olie die je huid een luxueus, zijdezacht gevoel geeft.

Super Moisturiser

De Vita-Complex Super Moisturiser van Environ is een romige, luxueuze crème zonder vitamine A, voor de huid die meer comfort nodig heeft. Deze crème bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten die het vocht in de huid vasthouden en de natuurlijke beschermlaag van de huid helpen verbeteren waardoor de huid zijdezacht en comfortabel aanvoelt.

Antioxidant Gel

De Vita-Enriched Antioxidant Gel van Environ, rijk aan krachtige antioxidanten, werkt als een verdedigingssysteem tegen pollutie, beschermt de huid tegen externe en interne stressfactoren en verzacht de gevoelige huid. Hij geeft de huid een gezondere uitstraling.

Clarity+ Clear Confidence Set

Sebu-Wash 150 ml
Sebu-Lac Lotion 60 ml
Sebu-ACE Oil 60 ml

Ontvang bij aankoop van deze producten een full-size Sebu-Masque 50 ml gratis.

Prijs: €96
Je bespaart €39

 

 

Wat doet het Focus Care Clarity+ gamma?

Het Clarity+ gamma is een innovatief systeem in 3 stappen dat een volledige en sterke oplossing biedt voor opstoten van puistjes en tegelijk zacht is voor de huid. Elke stap bevat producten die speciaal werden ontwikkeld om de belangrijkste oorzaken van puistjes aan te pakken, door de precies te geven wat ze nodig heeft waar ze het meest nodig heeft.

Stap 1: Focus op het REINIGEN van de huid door VERSTOPTE PORIËN en overtollig TALG te bestrijden (Sebu-wash & Sebu-Tone).
Stap 2: Focus op het controleren door de OPSTOOT van puistjes aan te pakken en tegen te gaan (Sebu-ACE Oil, Sebu-Lac en Sebu-Blemish Gel).
Stap 3: Focus op een ZUIVERE huid door het aanzien van puistjes die je onzeker maken te verminderen (Sebu-Masque).

De producten op een rijtje:

Sebu-Wash Gel Cleanser

De Botanical Infused Sebu-Wash Gel Cleanser van Environ is een schuimende reiniger die onzuiverheden en overtollige talg op het huidoppervlak helpt te verwijderen zonder de huid uit te drogen, zodat de huid fris en zuiver aanvoelt.

Sebu-Lac Lotion

Hydroxy Acid Sebu-Lac Lotion van Environ is een niet-vette lotion met een speciale combinatie van exfoliërende en hydraterende ingrediënten die puistjes bestrijden en de textuur van de huid verbeteren. De huid voelt zachter en gladder aan.

Sebu-ACE Oil

De Vita-Botanical Sebu-ACE Oil van Environ is een niet-vette olie met lichte textuur op basis van plantaardige ingrediënten en vitamines. Deze olie helpt de vorming van puistjes te voorkomen door de huid een dagelijkse dosis essentiële vitamines te bieden. De huid ziet er frisser en gezonder uit.

Sebu-Clear Masque

De Hydroxy Acid Sebu-Clear Masque van Environ is een crèmemasker dat een combinatie van exfoliërende zuren bevat en bestaande puistjes helpt te zuiveren.