Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

De magie van huidverjonging: Ontdek de voordelen van Peeling PRX met Microneedling

Met de belofte van een gladdere, helderdere en stevigere huid heeft de combinatie van Peeling PRX met Microneedling de harten van schoonheidsliefhebbers over de hele wereld veroverd. Laten we eens dieper ingaan op wat deze behandeling inhoudt en waarom het zo effectief is.

Wat is Peeling PRX met Microneedling?

Peeling PRX met Microneedling is een geavanceerde huidverjongingsbehandeling die twee krachtige technieken combineert: peeling en microneedling. Peeling, ook wel bekend als chemische peeling, is een procedure waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste laag dode huidcellen te verwijderen. Dit proces stimuleert de regeneratie van nieuwe huidcellen en bevordert een gelijkmatigere teint en textuur. De werkzame componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door deze unieke samenstelling kan deze peeling de huid op verschillende huidlagen verbeteren.

Microneedling daarentegen maakt gebruik van fijne naaldjes om kleine microperforaties in de huid te creëren. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid en bevordert de productie van collageen en elastine, twee essentiële componenten voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Door deze twee technieken te combineren, kunnen Peeling PRX met Microneedling-behandelingen indrukwekkende resultaten opleveren op het gebied van huidverjonging.

De Voordelen van Peeling PRX met Microneedling:

  1. Huidvernieuwing: De combinatie van peeling en microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor nieuwe en gezonde huidcellen naar het oppervlak worden gebracht. Dit resulteert in een helderdere, egalere teint en een gladdere huidtextuur.
  2. Verkleint poriën en acne littekens: Microneedling bevordert de aanmaak van collageen, waardoor de poriën van de huid worden verkleind en de textuur van acne littekens verbetert. Dit leidt tot een gladdere huid en vermindering van littekens en onregelmatigheden.
  3. Verhoogde opname van huidverzorgingsproducten: Door de microperforaties in de huid kunnen huidverzorgingsproducten beter doordringen en dieper in de huid doordringen. Dit maximaliseert de effectiviteit van de gebruikte producten en zorgt voor optimale hydratatie en voeding van de huid.
  4. Anti-aging effecten: Peeling PRX met Microneedling stimuleert de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels verminderd, waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd.
  5. Veiligheid en hersteltijd: In vergelijking met agressievere huidvernieuwingsbehandelingen heeft Peeling PRX met Microneedling over het algemeen een kortere hersteltijd. Het is een veilige en effectieve behandeling die geschikt is voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

 

Klaar voor jouw eerste peeling?

Peeling PRX met Microneedling is een revolutionaire behandeling die de voordelen van peeling en microneedling combineert voor indrukwekkende resultaten op het gebied van huidverjonging. Door de huidvernieuwing, verkleining van poriën en acne littekens, verhoogde opname van huidverzorgingsproducten, anti-aging effecten en de veiligheid van de behandeling, heeft Peeling PRX met Microneedling de harten van veel schoonheidsliefhebbers veroverd. Als je op zoek bent naar een effectieve en veelzijdige behandeling voor een jeugdige en stralende huid, is Peeling PRX met Microneedling zeker het overwegen waard.

 

Bij SkinSolutions staan wij klaar om jou te helpen bij het bereiken van je huidverjongingsdoelen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de voordelen van Peeling PRX met Microneedling en hoe het jouw huid kan transformeren naar een stralende schoonheid.

Neem contact met ons op Maak direct een afspraak