Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Oplossing fronslijnen

Uit het Aesthetics Trend Report van 2018 blijkt dat consumenten zich steeds meer wenden tot niet-invasieve cosmetische oplossingen. De interesse van de consument in minimaal invasieve cosmetische behandelingen heeft de interesse in chirurgische behandelingen voorbijgestoken in 2018.

Wat kan je doen als je injecties of chirurgie te ver vindt gaan, maar je toch een mooie, jeugdige huid wilt?

Environ heeft decennialang wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd om slimme ingrediëntencombinaties te ontwikkelen die in de eerste plaats de huid normaliseren (vitamine A en antioxidanten) en vervolgens zich concentreren op de probleemzones waar tekenen van veroudering opvallender zijn (Environ Focus Care). Eén van de meest voorkomende probleemzones is het voorhoofd waar overmatige samentrekkingen van spieren leiden tot diepe frons- of expressielijnen.

Hoe vormen fronslijnen zich?

Telkens wanneer we communiceren, gebruiken we gezichtsuitdrukkingen. Of je nu lacht of fronst, je gebruikt de gezichtsspieren om boodschappen over te brengen. Onderzoeken hebben aangetoond dat we zelfs bijna niet-waarneembare bewegingen maken met onze wenkbrauwen en voorhoofd op het niveau van het onderbewustzijn. Al deze spiersamentrekkingen kunnen op lange termijn de gezichtsspieren belasten. Zulke bewegingen kunnen rimpels rond het voorhoofd en de ogen veroorzaken.

De drieledige aanpak van Environ om fronslijnen te behandelen Om fronslijnen efficiënt aan te pakken, combineert het ultieme, slimme niet-invasieve Focus Care Frown Serum van Environ een uniek en krachtig trio van rimpelbestrijdende peptiden die synergetisch werken op de verschillende niveaus van de spiersamentrekking:

  1. Argireline verhindert het vrijmaken van neurotransmitters dat de samentrekking van de spier veroorzaakt
  2. Leuphasyl verhindert de overdracht van de boodschap naar de spier
  3. SYN-Ake verhindert de boodschapreceptoren van de spier.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van het Focus Care Youth+ Frown Serum?

Het bekroonde met peptiden verrijkte Focus Care Frown Serum van Environ wordt gebruikt op kleinere, doelgerichte zones met frons- en expressielijnen. Regelmatig gebruik helpt het aanzien van rimpels en fijne expressielijnen zoals voorhoofdsrimpels, fronslijnen en kraaienpootjes te verzachten en te verbeteren. De vermoeide huid ziet er ook meer verfrist en ontspannen uit.

  1. Geen naalden nodig
  2. Geen schadelijke bijwerkingen
  3. Geen contra-indicaties voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

Hoe krijg je meer van deze essentiële ingrediënten op de plaatsen waar ze het meest nodig zijn?

Om de efficiëntie van de rimpelbestrijdende peptiden in het Frown Serum te verhogen, raadt Environ aan om het product te gebruiken in combinatie met één van de volgende twee huidapparaten:

1. De cosmetische micro-needling apparaten van Environ: De huid zit biologisch zo in elkaar dat ze dient als barrière voor de opname van stoffen. Daarom bedacht Dr. Des Fernandes het concept van micro-needling. Environ heeft een reeks needlingapparaten die zijn ontworpen in chirurgisch roestvrij staal en die zijn verpakt in een handige, hygiënisch beschermende verpakking.

2. Bekroond DF Mobile Skin Care Device: Het DF Mobile Skincare Device van Environ is een revolutionair en praktisch handapparaat dat gebaseerd is op de kracht van huidtechnologie om een blijvend verschil te maken voor het algemene aanzien van de huid. De unieke Dual Electro-Sonic DF Technology combineert Sonoforese (geluidsgolven) met Iontoforese (elektrische stroom) om zeer kleine banen in de huid te maken om de opname van actieve ingrediënten te versterken.

Voor de beste resultaten beveelt Environ aan om je huidverzorging thuis te combineren met professionele Environ behandelingen. Maak een afspraak voor een huidconsult en begin je reis naar een mooie herboren huid.