Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Richtlijnen Corona Skin Solutions

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen.
 
Bent u niet helemaal fit of voelt  u zich ziek? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij uw afspraak kosteloos verzetten. Het liefst 24 uur van te voren, zodat wij onze wachtende klanten kunnen inplannen.

Wij passen als Skin Solutions al enige maatregelen toe door de zaak gedurende dag meerdere keren compleet te desinfecteren, de salon na iedere klant grondig te desinfecteren en geven geen hand meer, meten met een contactloze thermometer uw temperatuur op, dragen handschoenen en eventueel mondkapjes en vragen klanten vriendelijk om hun handen te wassen van te voren.
 
Graag tot snel in onze salon!