Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Schade door de zon

De huid is ons grootste orgaan. Dit zeer dunne membraan is het enige wat ons scheidt van de omgeving en de schadelijke effecten van blootstelling aan UV op onze huid, het hele jaar door.

Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan UV-stralen, maar de effecten op lange termijn van blootstelling aan de zon worden vaak maar later in het leven zichtbaar. Schade door de zon is het meest voorkomende huidprobleem bij mannen en vrouwen, 80 % van de schade door de zon gebeurt onder de leeftijd van 18 jaar.

Er zijn twee soorten UV-stralen: UVA en UVB.

UVA-stralen dringen door tot in de diepste huidlaag. Onbeschermde blootstelling aan UVA-stralen kan leiden tot vroegtijdige huidschade, veroudering en huidkanker. Dit ultraviolet licht kan door de wolken dringen. Daarom is het even belangrijk om je huid te beschermen in landen met een koeler klimaat als in warme landen.

UVB-stralen veroorzaken zonnebrand omdat ze gewoonlijk de oppervlakkige lagen van de huid verbranden. Deze stralen spelen ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van huidkanker.

Ongeacht of je nu verbrandt, een bruin kleurtje krijgt of geen zichtbare veranderingen ziet aan je huid, blootstelling aan UV-stralen beschadigt het DNA van de huidcellen.

Schade door de zon op lange termijn voorkomen

Zonneschade is een huidziekte veroorzaakt door de zon. Het is geen probleem dat wordt veroorzaakt door de tijd. De meeste schade is het rechtstreekse resultaat van blootstelling aan zonlicht terwijl je dagelijkse activiteiten uitvoert zoals winkelen, rijden met de auto en buiten wandelen. Daarom is het erg belangrijk dat je elke dag zonnebescherming draagt, het hele jaar door en niet alleen wanneer je in de zon ligt.

Het Sun Care gamma van Environ werd wetenschappelijk ontwikkeld om bescherming te bieden tegen UVA en UVB. Dit gamma met breed spectrum bevat geavanceerde ingrediënten die synergetisch werken om bescherming te bieden vóór, tijdens en na blootstelling aan de zon.

RAD SPF15, een van de best verkochte producten van Environ, biedt een zonnebeschermingsfactor van 15. Het verschaft de huid ook de essentiële antioxidanten die nodig zijn voor een verhoogde bescherming van de huid. De combinatie van fysische en chemische zonnefilters biedt een bescherming met breed spectrum tegen UVA- en UVB stralen.

Als wereldwijd erkend professioneel huidverzorgingsmerk dat is gebaseerd op wetenschap, schoonheid en verzorging, gelooft Environ dat je zo vroeg mogelijk moet beginnen met het verzorgen van je huid, vanaf de leeftijd van vier tot vijf jaar. Op deze jonge leeftijd kan huidschade in sommige huidtypes al worden opgespoord.

Help een gezonde, mooie huid haar hele leven lang te voeden, beschermen en onderhouden met het gamma van zonneproducten en vitamine A van Environ.

De rol van vitamine A in de verdediging van de huid

In 1980 verloor Dr Des Fernandes, oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ twee jonge patiënten aan melanoom. Dit was de drijfveer achter zijn onderzoek naar het mechanisme van huidkanker. “Mijn baanbrekende onderzoek naar eigenschappen van vitamine A die de gezondheid van de huid bevorderen, heeft jaren geduurd, maar toen ik besefte dat ik een manier gevonden had om cosmetica van de toekomst te maken, wilde ik "Eureka" roepen. “Vitamine A is onvervangbaar voor de huid. Er is gewoon geen alternatief voor een gezonde huid op celniveau."

Door intensief onderzoek ontdekte hij de cruciale rol van vitamine A voor de gezondheid van de huid. Vitamine A helpt de werking van onze huidcellen te reguleren. Het gelokaliseerde tekort aan vitamine A bij iedereen over de hele wereld verhindert deze natuurlijke werking.

Dr Des Fernandes was de eerste die voor een positief en zichtbaar effect op de huid zorgde met het gebruik van vitamine A in hoge dosissen. Vitamine A, gecombineerd met een verscheidenheid aan antioxidanten, is het belangrijkste ingrediënt in de huidverzorgingsfilosofie van Environ.

Maak je huid weer mooi

Vitamine A absorbeert UV-energie en creëert dus een natuurlijke bescherming tegen de zon. Aan de andere kant wordt vitamine A ook beschadigd door licht en blootstelling aan licht put het vitaminengehalte van de huid uit. Om er gezond en stralend uit te zien voor het leven is het belangrijk om de huid te verdedigen door haar vitamine A-gehalte dat ze elke dag kwijtraakt te herstellen.

Voeg vitamine A geleidelijk aan toe aan je huidverzorgingsroutine, om je huid te normaliseren en de DNA-schade te herstellen. Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM™ van Environ helpt je huid langzaam gewend te geraken aan de verhoogde hoeveelheid vitamine A en andere ingrediënten. Kom meer te weten over de baanbrekende Essential gamma's van Environ.