Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Skin DNA de perfecte match voor jou!

Word jij ook overladen met alle keuzes in mogelijke huidverzorging en weet je niet waar je goed aan doet? Best lastig toch?!

Er is een ruime keuze op het gebied van crèmes, serums, peelings, maskers etc. Maar welk product is het beste voor jouw huid?

De SkinDNA™ test is jouw oplossing voor deze keuzestress! Vanaf nu weet jij waar jouw huid naar verlangt! Laat SkinDNA™ het giswerk wegnemen en de juiste huidverzorging voor jou uitzoeken.

 

Het is eigenlijk heel simpel:

Al deze antwoorden zitten van binnen... namelijk in jouw eigen DNA!

Iets waar we allemaal mee te maken hebben en al helemaal als het gaat om huidverzorging! De SkinDNA™ test is jouw oplossing voor deze keuzestress! Vanaf nu weet jij waar jouw huid naar verlangt! Laat SkinDNA™ het giswerk wegnemen en de juiste huidverzorging voor jou onderzoeken. Heel praktisch en doelgericht! Eenmalig en voor de rest van je leven jouw persoonlijke leidraad...

Wat staat in het SkinDNA™ rapport?

SkinDNA™ is een wereldwijd bekende DNA-test ter preventie van huidveroudering.

Wij onderzoeken de 5 belangrijkste oorzaken van huidveroudering: : Collageen, Rimpelvorming, UV-& Pigmentatie, Vrije Radicalen en Huidgevoeligheid.

Door het onderzoeken van jouw DNA krijg je een concreet & merk-onafhankelijk advies over welke:

  • ingrediënten in je huidverzorging.
  • voedingssupplementen om van binnenuit te compenseren.
  • welke ondersteunende professionele behandelingen.

Hoe werkt het?

De persoonlijkste huidanalyse op basis van DNA. SkinDNA® is een genetische test die inzicht in je risicofactoren op vijf categorieën in huidveroudering geeft. Dit op basis van een diepgaand onderzoek in jouw DNA.

SkinDNA® genetische test is verrassend makkelijk zelf af te nemen. Je verzamelt een monster van cellen uit de binnenkant van je wang met de DNA Collector. Na het afnemen van de SkinDNA test, stuur je deze anoniem en veilig naar ons terug. Online vul je het vragenformulier in met gebruik van jouw persoonlijke code. Jouw cellen worden geanalyseerd in het laboratorium van SkinDNA in Australië onder strenge normen en toezicht. Jouw persoonlijke gegevens zullen alleen bij ons bekend zijn en worden anoniem verstuurd aan de hand van jouw persoonlijke code.

Analyse van jouw DNA

Nadat de data is geanalyseerd, wordt een gebruikersvriendelijk rapport opgestuurd. Binnen 15 werkdagen na ontvangst van jouw dna-sample met persoonlijke online vragenformulier, is jouw unieke rapport gereed.

Het rapport wat je ontvangt is op basis van de analyse van 16 genetische merkers (SNP's). De resultaten van de SkinDNA ®  test zijn verdeeld over vijf categorieën. In iedere categorie, score je een zogenaamd "algemeen risico percentage" . Op basis van jouw DNA uitkomsten.

SkinDNA ® onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP’s) in 5 categorieën van huidveroudering:

  1. Stevigheid & Elasticiteit: Ben jij genetisch voorbestemd tot vroegtijdige rimpels?
  2. Rimpelvorming (Glycatie): Glycatie beïnvloedt collageen & elastine en zorg voor een versnelde veroudering van de huid
  3. Zonneschade & Pigmentatie: Hoe goed kan je huid op natuurlijke wijze omgaan met de straling van de zon? 
  4. Vrije radicalen schade: Bent u genetisch beschermd tegen vrije radicalen? 
  5. Huidgevoeligheid: Hoe goed beschermen uw genen u tegen irritatie & ontstekingen?

En hoe dan verder?

In het SkinDNA rapport (20 pagina's tellend) krijg je een persoonlijk advies waarmee jij een expert zult zijn over je huid en de behoefte van jouw huid. Je ontvangt advies op het gebied van benodigde ingrediënten in gezichtsverzorging, supplementen & vitamines en ondersteunende behandelingen.

Jouw genetische testresultaten worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke maatregelen voor een optimale huid op basis van jouw genotype. Jouw persoonlijke SkinDNA ®  resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst. Aan het einde van het rapport is er tevens een korte samenvatting van de eerste stappen die je kunt nemen in het samenstellen van een verzorgingsroutine voor je huid.

Op basis van de uitslag van jouw SkinDNA® rapport kun je met ons samen een behandelplan opstellen.

Veelgestelde vragen

Moet ik de test nogmaals doen?

Nee. Het is niet nodig om de SkinDNA ™ Genetic Test opnieuw te doen, omdat uw genen nooit zullen veranderen. In termen van dit type DNA-test, is je DNA hetzelfde gedurende je hele leven. Dit is een once in a lifetime investering die ervoor zorgt dat u nooit meer één cent verspilt aan producten en behandelingen.

Ben ik te oud om de SkinDNA genetische test te doen?

Ongeacht de leeftijd die je bent, het is nooit te laat om je te concentreren op de toekomstige gezondheid van je huid. 

Waarom zou mijn DNA van belang zijn voor mijn huidverzorging? 

Ons DNA bepaalt in grote de aanleg voor huidveroudering, zowel in positieve als negatieve zin. Dit bepaalt namelijk of jij vatbaarder bent voor bijvoorbeeld: rimpels, een slappe huid, pigmentvlekken etc. Simpelweg omdat je deze aanleg hiervoor van (een van) je ouders hebt meekregen. Krijg je de huid van je moeder met weinig rimpels heeft, of juist de slappe huid van je vader? Dat zou namelijk beide kunnen, daar heb je helaas GEEN invloed op… 

Jouw huidveroudering kun je beïnvloeden. 

Daarnaast is natuurlijk het onderdeel lifestyle van belang: hoe eet/drink/leef je, wat doe je aan je huid, ervaar je veel stress, waar woon je qua vervuiling, en vergeet de mate van zon blootstelling ook niet….

Als je alle kennis over de werking van je eigen lichaam hebt, kun je dit gebruiken om te beïnvloeden/compenseren waar het ECHT nodig is. Het achterhalen “waarom” iets zo is of gebeurd? Daarin gaan wij verder dan de uiterlijke symptomen, maar gaan wij helemaal terug naar de kern van het ontstaan van jouw probleem. Zelfs al voordat het zichtbaar wordt! 

Hoe mooi dat we deze kennis uit jouw eigen DNA nu ook al voor jou beschikbaar kunnen stellen, om dagelijks zelf toe te passen in JOUW persoonlijke strijd tegen huidveroudering! Maakt het aanpakken hiervan namelijk wel een heel stuk simpeler!

Hoe beschermen jullie mijn gegevens?

SkinDNA neemt waarde in het vertrouwen dat u in ons stelt. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, om de nauwkeurigheid van gegevens te behouden en om het gebruik van de informatie te waarborgen, gebruiken we een reeks technische, fysieke en administratieve maatregelen om de informatie die we over onze leden verzamelen te beschermen. Zie voor meer informatie ons privacy beleid.

We zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen.

Is mijn DNA veilig bij jullie?

Ja. We volgen sterke richtlijnen en veiligheidsbeleid, en wij ondersteunen wetten die uw privacy en genetische informatie beschermen.

Hoe lang bewaren jullie mijn DNA-monster?

Uw DNA-monster kan tot zeven (7) dagen na het verwerken van uw speekselmonster door SkinDNA worden bewaard , op welk moment uw monster naar het isolatiegebied wordt gestuurd, waar wij het verwijderingsproces ondergaan.

Waarom vul je de online vragenlijst in en is deze van invloed op mijn uitkomsten?

Als je de test hebt gedaan, vul je altijd de online questionnaire in. Er wordt wel eens gedacht dat door deze gegevens jouw uitslag bepaalt wordt. Dit is juist niet het geval! Zelfs zonder online questionnaire kan er een uitslag gegenereerd worden, omdat er echt naar de 16 markers van het DNA wordt gekeken. 
 
De database die gevuld wordt door alle online questionnaires is erg belangrijk om jouw uitkomsten meer gedetailleert te kunnen voorspellen. Hoe voller de database, des te beter de voorspellingen. 
 
De vragenlijst van al jouw voorgangers in de database, vormen de basis van jouw uitkomsten. Je DNA wordt geanalyseerd en wordt namelijk ook nog vergeleken via ons algoritme. Dit maakt maakt onze test zo uniek, want er zijn al meer dan 500.000 mensen wereldwijd jou voor gegaan. 
 
De testuitkomsten wordt dus niet gekoppeld met jouw persoonlijke gegevens, maar anoniem toegevoegd aan de database van half miljoen andere personen. En dat is dan jouw bijdrage aan de mensen die na jou de test afnemen.

Waarom moet ik echt een SkinDNA test doen?

We zijn omringd door meer gezondheidsadvies dan ooit, maar wat er precies voor jou?

In het verleden konden we deze vraag alleen op een zeer algemene manier beantwoorden, iedereen kreeg dezelfde aanbeveling over voeding en gezondheid van de huid. Nu kunt u verder gaan dan standaardvoorstellen. De inzichten in de huidgezondheid van uw SkinDNA ™ genetische testresultaten kunnen u wijzen op de preventiemaatregelen die het meest geschikt voor u zijn. Zelfs als je ieders advies tot op de letter hebt gevolgd, kan niemand precies voorspellen hoe je huid ouder wordt door alleen maar naar je te kijken.

Als u overweldigd bent door tegenstrijdige adviezen over wat het beste is voor de gezondheid en de toekomst van uw huid, als u motivatie nodig hebt om de gezondheid en de kwaliteit van uw huid op de lange termijn te behouden, of als u het alleen maar gemakkelijker en realistischer vindt om u te concentreren op gebieden waar uw huid is genetisch zwakker, dan is de SkinDNA ™ Genetic Test iets voor jou. 

Waarom zou ik niet heel veel verschillende producten kunnen gebruiken om alle onderdelen aan te pakken?

Hoewel u een breed scala aan huidverzorgingsproducten kunt kopen en gebruiken, zijn de meeste huidverzorgers het erover eens dat dit noch economisch, noch praktisch is. Door de predisposities van uw huid te begrijpen - vanuit DNA-perspectief - zijn wij in staat om de juiste dingen te identificeren die u specifiek voor u zou moeten gebruiken in een geïndividualiseerd huidverzorgingsprogramma!

Deze gerichte aanpak (in plaats van een shotgun of one-size fits-all huidverzorgingsbenadering) helpt u uiteindelijk tijd, geld te besparen en nog belangrijker, concentreert uw huidverzorgingsregime op belangrijke gebieden die belangrijk zijn voor de fysiologie van uw individuele huid. 

Zijn de hedendaagse producten die op de markt zijn, in staat om alle vijf van de onderzochte uitkomsten te kunnen tackelen?

Absoluut, vandaag hebben we het geluk dat de wetenschap van huidverzorging tot nu toe is gevorderd, we hadden geen problemen met het vinden van ingrediënten die in staat zijn om afbraak van collageen, zonschade, oxidatie, glycering en ontsteking te vertragen. Het is gewoon een kwestie van weten welke ingrediënten het meest geschikt zijn voor het gentype van elk individu om hun huidverouderingsproblemen aan te pakken.

Dit is waar de SkinDNA ™ Genetische Test jou kan helpen.