Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Slim stappenplan voor een egale teint

De zon, hormonale veranderingen, sommige geneesmiddelen, aging: allemaal vormen ze een ‘trigger’ als het gaat om hyperpigmentatie. De oorzaak is een overproductie van melanine. 

“Pigmentatie is een van de moeilijkste huidproblemen om met succes aan te pakken”, zegt dr. Des Fernandes, oprichter van Environ Skin Care. “Veel factoren spelen een rol. Er bestaat niet zoiets als één wonderproduct dat het allemaal oplost.” Met het Mela-Smart System in het gamma Focus Care Radiance+ introduceerde Environ een slim stappenplan.

Het Focus Care Radiance+ gamma van Environ richt zich op het bestrijden en voorkomen van pigmentatie en de vorming van bruine vlekken. Je voegt het toe aan de dagelijkse huidverzorging zodra er zichtbare tekenen van schade door de zon, donkere vlekken of een ongelijkmatige teint verschijnen.

Wat opvalt is dat het Mela-Smart System uit meerdere producten bestaat. Het systeem bevat verschillende combinaties van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten die kunnen bijdragen tot verbetering van een oneffen teint. Dat zijn er teveel en ze zijn te hoog geconcentreerd om samen in één product te verwerken.

De drie stappen van het Mela-Smart System in het Focus Care Radiance+ Gamma

➤ STAP 1: Multi Bio-Active Mela-Prep Lotion.
Deze luxueuze lotion bevat een combinatie van wetenschappelijk geformuleerde ingrediënten zoals Sepiwhite MSH, niacinamide en Alfa- Arbutine (tien keer efficiënter dan arbutine) die werken op een stralende, gelijkmatige teint.

➤ STAP 2: Vita-Botanical Mela-Fade Serum System.
Dit innovatieve serumcomplex bevat twee serums op basis van vitaminen en plantaardige ingrediënten. Deze werken samen en versterken elkaar om de oorzaak van pigmentatie en huidverkleuring aan te pakken en helpen om een ongelijkmatige huid en zonneschade zichtbaar te verbeteren.

➤ STAP 3: Intense C-Boost Mela-Even Cream.
Deze hightech crème met vitamine C heeft als doel de huid te laten glanzen en te laten stralen: de huid ziet er merkbaar gezonder uit.

Het is aangeraden het Focus Care Radiance+ gamma tweemaal per dag te gebruiken, samen met het Vitamin Step-up System van Environ en met RAD SPF 15, een breedspectrum zonbescherming. Je gaat eerst normaliseren om een gezonde huid te realiseren met het Vitamin Step-up System, daarna ga je doelgericht behandelen met het Focus Care Radiance+ gamma.

Voorkomen

Dr. Des Fernandes, plastisch chirurg, oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ Skin Care, staat op het standpunt dat de beste manier om pigmentatie aan te pakken nog altijd het voorkomen ervan is. “Zorg ervoor dat je huid veel vitamine A bevat. Dat is immers de meest efficiënte manier om je risico op pigmentatie te beperken. Onthoud dat pigmentatie het gevolg is van een traag proces. De ‘schade’ omkeren vraagt tijd”, verklaart hij.

Beperk de blootstelling aan de zon, draag kleding en ga in de schaduw wanneer mogelijk. Het Focus Care Radiance+ gamma is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren, zowel bij mannen als bij vrouwen.