Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Vitamine C

Al vanaf het begin ontwikkelde Environ huidverzorgingsproducten met krachtige combinaties van vitamine A en C omdat deze voedingsstoffen essentieel zijn voor een optimaal gezonde en stralende huid. 

Vitamine C speelt een heel belangrijke rol in de verscheidenheid aan antioxidanten om de huid te helpen beschermen tegen schade van vrije radicalen als gevolg van blootstelling aan omgevings- en UV-licht.

Er zijn veel huidverzorgingsproducten op de markt met vitamine C-derivaten die de schadelijke effecten van de zon en de vervuiling aanpakken. Dit heeft geleid tot een verwarrende keuze met betrekking tot welke vorm van vitamine C het beste en het meest doeltreffend is.

Ascorbinezuur ontmaskerd

Ascorbinezuur: L-Ascorbinezuur is eigenlijk onstabiel en oxideert bij blootstelling aan licht en zuurstof. Environ heeft ontdekt dat formules met ascorbinezuur in de beste laboratoriumomstandigheden, zelfs met zogenaamde "stabilisatoren" met hun voorgenomen concentratie slechts maximaal drie weken meegaan. Je kan oxidatie van ascorbinezuur gemakkelijk herkennen wanneer het product vaalgeel begint te worden. Dat betekent dat je al minder dan de originele concentratie van vitamine C hebt. Ascorbinezuur is ook een wateroplosbare molecule en kan niet gemakkelijk worden opgenomen, vooral door de lipidenlaag die molecules op waterbasis afstoot.

De slimme benadering van vitamine C van Environ

Environ gebruikte als eerste gestabiliseerde en uiterst doeltreffende vormen van vitamine C in huidverzorgingsproducten. Die steunen meer op in vet oplosbare versies van vitamine C – zoals Ascorbyl Tetraisopalmitaat. Het heeft een wetenschappelijk bewezen uitstekende stabiliteit, is uiterst doeltreffend en kan worden gebruikt op de gevoelige huid. Environ gebruikt in zijn formules bij voorkeur Ascorbyl Tetraisopalmitaat, eerder dan andere vormen van vitamine C, om het aanzien van een onegale huidteint, fijne lijnen en fotoveroudering aan te pakken.

Geef je huid een vitamine C-boost

Focus Care Radiance+ Mela-Even Cream van Environ is een slim samengestelde, uiterst doeltreffende crème op basis van vitamine C. Als onderdeel van het 3-Step Mela-Smart System™ kan Mela-Even Cream worden toegevoegd aan je dagelijkse routine zodra de zichtbare tekenen van schade door de zon, donkere vlekken en een onegale huidteint verschijnen.

Kom meer te weten over het Focus Care Radiance+ gamma. Raadpleeg een Environ skincare professional bij jou in de buurt voor een voorgeschreven huidverzorgingsroutine die je een optimaal gezonde en prachtig stralende huid bezorgt.