Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Wat is skin cycling, en waarom zou jij hier mee moeten starten?

Een trend die steeds meer in opkomst is, is skin cycling. Populair gemaakt door Dermatoloog Dr. WhitneyBowe. Wat houdt het in, en waarom zou je het moeten doen? Wij leggen het je uit in deze blog.

De skin cycling trend komt voor uit het algemene probleem dat de introductie van geavanceerde formules in je huidverzorgingsregime, zoals zuren en retinoïden, vaak kan leiden tot irritatie. Door een skin cycling routine te volgen, introduceer je deze actieve producten op bepaalde dagen binnen een week en bevat de cyclushersteldagen om over bewerking van de huid te voorkomen.

Bij Dermalogica zijn we voorstander van een progressieve in plaats van een agressieve aanpak als het gaat om het bevorderen van je huidverzorgingsregime, dus skin cycling is een geweldig concept om huidirritatie te helpen voorkomen. Elke huid is echter anders en sommige verdragen meer dan andere. Het volgen van een strikte routine geeft je dus misschien niet de resultaten die je zoekt.

Skin cycling voor beginners

Het concept van deze routine is om dag 1 een exfoliant of peeling op basis van een zuur te introduceren, dan een retinoïde op dag 2, als buffer een vochtinbrengende moisturizer. De volgende dagen richt je je op hydrateren en kalmeren van de huid, waarbij je geen ‘werkstoffen’ gebruikt. Vervolgens herhaal je deze wekelijkse cyclus.

Cycling van de huid bevorderen

Het advies voor een gevorderde skin cycling is het gebruik van zuren en retinoïden binnen de wekelijkse cyclus op te voeren, met rustdagen ertussen.

Skin cycling is niet voor iedereen geschikt

Het grootste probleem met de skin cycling trend is dat het een one-size-fits-all benadering biedt. Wat we weten over de huid is dat iedere huid uniek is, en dat we allemaal iets anders nodig hebben. Bij deze trendkiezen consumenten hun eigen producten, die al dan niet effectief kunnen zijn wanneer deze op cyclische manier worden gebruikt.

Wil je echte resultaten bereiken? Vraag dan altijd advies van een huidexpert. Laat een huidexpert naar je huidkijken en deze analyseren. De huidexpert van Dermalogica kunnen je een persoonlijke huidadvies geven en zode beste resultaten te verkrijgen.Bij Dermalogica zullen we altijd streven naar jouw meest gezonde huid en je helpen om actieve stoffen zoals zuren en retinoïden veilig in je regime te introduceren.

Een gepersonaliseerde aanpak voor een gezonde huid

Daarnaast zijn producten van Dermalogica met Retinol ontworpen om ’s nachts te gebruiken. We zullen je altijd een passend advies geven hoe je Retinol het beste kunt toevoegen aan jouw skin care regime op basis van je huidconditie. Overnight Retinol Repair wordt geleverd met een buffercrème die je gebruikt om de retinol te verdunnen, waarbij je de hoeveelheid buffercrème over een periode van 4-6 weken geleidelijk afbouwt tot gewoon gebruik elke nacht. Onze Retinol Clearing Oil bevat een retinolester die veel huiden vanaf het begin ’snachts kunnen gebruiken. Dynamic Skin Retinol Serum is een snelwerkend serum. Het 3,5% Retinoïdencomplex i.c.m. een retinol booster zorgt voor een voortdurende afgifte van huidverzachtende werkstoffen. Hierdoor zul je binnen 2 weken al resultaat zien wat betreft het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Het opnemen van hydraterende, verhelderende en/of verzachtende formules in je regime kan ook dagelijks worden bereikt door een toner aan te brengen of verschillende serums te gebruiken in je ochtend-versus je middagregime