Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Zeg littekens vaarwel met de Dermapen

Littekens vormen een herinnering, zeggen mensen wel eens. En dat klopt, een litteken krijg je immers niet zomaar. Toch wil dat niet dat je per se aan die gebeurtenis herinnerd wilt worden. Een ongeluk of val bijvoorbeeld. Maar soms zitten littekens ook gewoon op een vervelende plek, zoals misschien je gezicht. Kortom, je bent niet de enige die graag van een litteken af wil.

Jeuk en verdikking

Eigenlijk is een litteken het verbluffende resultaat van het zelfgenezende vermogen van je lichaam. Het is een wonder dat je lichaam de huid weer aan kan laten sluiten, maar misschien had je stiekem wel gehoopt dat dit wat netter zou gebeuren. Een vers litteken kan rood en gevoelig zijn, en dat is nou niet echt een leuk gezicht. Helemaal niet als er ook nog eens sprake is van een kleine verdikking. Daarnaast kun je ook flink last krijgen van een litteken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld flink gaan jeuken.

Camoufleren

Veel mensen proberen een litteken te verbloemen met make-up, maar we weten allemaal dat dit geen blijvende oplossing is. Bovendien is er maar weinig make-up die een litteken in zijn geheel kunnen verbergen. Het gevolg is dat je veel geld uitgeeft aan make-up, het je ontzettend veel tijd kost en het waarschijnlijk alleen frustratie oplevert. Onnodig, want je kunt littekens heel makkelijk laten verwijderen.

Dermapen

Met een behandeling met de Dermapen worden littekens bijvoorbeeld een stuk minder zichtbaar en storend. De Dermapen is nieuw en maakt gebruikt van de allernieuwste techniek. Vergeleken met apparaten als de MTS-roller of Dermaroller, heeft de Dermapen veel minder hersteltijd nodig en is de behandeling daarnaast ook nog eens een stuk comfortabeler en nauwkeuriger.

Zelfgenezend vermogen

De Dermapen maakt gebruik van piepkleine naaldjes die op een vibrerende manier kleine gaatjes in de huid maken. Dit klinkt misschien eng, maar je voelt er bijna niets van. De gaatjes in je huid triggeren dat knappe, en bovendien natuurlijke, zelfgenezende vermogen van de huid waardoor deze zich van binnenuit weer gaat genezen. Hierdoor gaat je huid meer collageen en elastine aanmaken, deze stoffen zorgen voor een strakke, mooie en egale huid. Op deze manier verdwijnt het reliëf van je littekens geleidelijk, totdat je er zelfs bijna niets meer van kunt zien.

Voor jou?

Wil jij afrekenen met littekens? Maak dan een afspraak met de specialisten van Skin Solutions voor een behandeling met de Dermapen. Maar ook voor andere huidproblemen of huidverbeterende behandelingen ben je hier aan het juiste adres. Bij Skin Solutions hebben ze alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden.